Acasă Stiri Samsung va actualiza dispozitivele anterioare cu noul Bixby

Samsung va actualiza dispozitivele anterioare cu noul Bixby

Samsung va utiliza smartphone-ul Galaxy Note 9 pentru a îmbunătăți numărul utilizatorilor lui Bixby, potrivit The Korea Herald. Această inițiativă a gigantului tech este în concordanță cu eforturile companiei de a crește numărul celor care folosesc asistentul său inteligent. Deși Samsung a dezvăluit noul asistent Bixby în august, acesta a fost disponibil doar pentru smartphone-ul Galaxy Note 9.

Noul Bixby va fi disponibil pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S9, Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Versiunea actualizată a asistentului Bixby va fi instalată cu următoarea actualizare a sistemului de operare pe aceste telefoane. Actualizarea cu Android 9 Pie va avea loc pentru telefoanele sus amintite cel mai probabil la sfârșitul lunii decembrie. Utilizatorii din Coreea de Sud vor avea noua versiune Bixby începând cu luna ianuarie.

Programe beta pentru Bixby în mai multe limbi din Europa

În timpul Samsung Developers Conference 2018 de la San Francisco din noiembrie, Samsung a anunțat oficial că va testa mai multe limbi pentru Bixby. În acel moment nu a fost specificată nicio dată când va începe acest lucru.

Gigantul high-tech sud-coreean a lansat recent programe beta pentru testarea noului Bixby în mai multe limbi. Samsung s-a orientat în special spre limbile europene, cum ar fi limba germană, franceză, engleză britanică, italiană și spaniolă.

Limba italiană – este o limbă romanică vorbită nativ de aproximativ 69 de milioane de oameni, majoritatea din Italia. Are statutul de limbă oficială în trei țări — Italia, San Marino și Elveția. Este cea de-a patra limbă cea mai răspândită în UE, 13% din populația UE. Numărul total de vorbitori de italiană la nivel global este de aproximativ 90 de milioane.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost primele două smartphone-uri Samsung care au venit cu asistentul inteligent Bixby. Asistentul Samsung este similar cu Google Assistant și Siri, un asistent inteligent, care rulează acum în a doua versiune pentru smartphone-urile pilot Samsung. Bixby, de asemenea, este prezent și pe unele dispozitive mid-range, precum și pe cel mai recent smartwatch de la Samsung.

Samsung susține că în comparație cu versiunea originală, New Bixby este mai bun în ceea ce privește înțelegerea contextului și conectarea la aplicații de la terțe părți.

Samsung a anunțat că va extinde dezvoltarea sistemului prin dezvoltarea kit-ului dezvoltatorilor de software. Prin acest lucru Samsung permite acestora să dezvolte noi aplicații, să construiască noi experiențe și să le conecteze la asistentul virtual Samsung. Compania a anunțat lansarea Bixby Capsules, ceea ce numește caracteristicile sau serviciile pe care dezvoltatorii le creează pentru asistentul său.

Gigantul tehnic intenționează să lanseze Bixby Marketplace anul viitor. Experți din industria mobilă au spus că Samsung trebuie să se asocieze cu aplicații mai populare, pentru a atrage mai mulți utilizatori activi.

Stiri

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...