Samsung actualizează Home Up cu noi stiluri pentru aplicațiile recente

189
Samsung Good Lock Home Up Update
Sursa foto: samlover.com

Samsung Home Up este disponibil din Good Lock. Aplicația vă permite să personalizați dimensiunea grilelor de pe ecranul de pornire și din sertarul de aplicații și oferă remedieri și aspecte interesante pentru schimbarea sarcinilor. Acum, pentru a aduce mai multe îmbunătățiri, compania a început să lanseze o nouă actualizare pentru aplicația Home Up.

Samsung Home Up este una dintre principalele aplicații ale ecosistemului Galaxy și oferă diferite funcționalități pentru ecranul de pornire al dispozitivelor. De exemplu, cu cea mai recentă actualizare, puteți modifica și personaliza diferite elemente, potrivit SamLover. De exemplu, puteți schimba sau modifica pictogramele aplicațiilor, puteți edita și partaja prin Windows și multe altele.

Aplicația Home Up a primit acum o nouă actualizare la versiunea v15.0.0.011. Actualizarea este disponibil prin Galaxy Store. Dacă ai instalat Good Lock pe smartphone-ul tău Galaxy, îl poți deschide pentru a găsi Home Up din lista de module și îl poți instala sau actualiza. După actualizarea aplicației la cea mai recentă versiune, puteți găsi alte trei machete de aplicații recente: Stack, Vertical List și Slim List. Anterior, numai aspectele Grilă și Listă erau disponibile.

Cea mai recentă actualizare, versiunea de firmware 15.0.00.11, îmbunătățește funcționalitatea prin remedierea unor probleme precum resetarea setărilor la ștergerea unei aplicații și adăugarea de aspecte neacceptate pentru TaskChange. Mai precis, sunt introduse cele trei aspecte, amintite mai sus: liste stivă, verticale și subțiri.

În aspectul stivă aplicațiile sunt așezate una peste alta. Aspectul Listă verticală arată toate aplicațiile rulate recent într-o listă verticală, dar doar o parte a ferestrei aplicației este vizibilă. Lista subțire arată doar o listă cu toate aplicațiile care rulează și nu conținutul real al aplicației.

O aplicație este un program pe calculator (software) conceput pentru a rula pe un dispozitiv mobil. În 2010 termenul „aplicație – application” (App) a fost catalogat drept „Cuvântul anului” de către Societatea Americană de Dialect.

În plus, dacă actualizați aplicația la cea mai recentă versiune, veți obține întotdeauna experiența îmbunătățită a ecranului de pornire. De obicei ecranul de pornire este prima impresie a smartphone-ului. Așa că dacă aveți probleme cu ecranul frontal, ar trebui să verificați imediat actualizarea pentru Home Up.

Cu toate acestea, cea mai recentă actualizare este acum disponibilă pentru descărcare exclusiv pentru dispozitivele Galaxy. Puteți obține actualizarea din Galaxy Store, dar asigurați-vă că aveți cea mai nouă versiune One UI Home 15.0.05.5 sau o versiune ulterioară pe dispozitiv înainte de a o descărca.