Samsung a dezvăluit că se apropie și o actualizare One UI 5.1

254
Samsung a dezvăluit ca se apropie o actualizare One UI 5.1
Sursa foto: tizenhelp.com

În ultimele două luni, Samsung se asigură că va lansa o versiune stabilă One UI 5.0 pentru modelele sale emblematice. Seria Galaxy S22 tocmai a primit a cincea versiune beta, iar telefoanele pliabile s-au alăturat programului de testare beta. Compania a menționat că va lansa versiunea stabilă One UI 5.0 bazată pe Android 13 pentru seria Galaxy S22 săptămâna viitoare. Acum, Samsung a sugerat că și viitoarea versiune One UI 5.1 este aproape. Da, ai auzit bine. Compania lucrează la următoarea versiune One UI 5.1.

Pe pagina oficială Samsung Olanda, compania a menționat o caracteristică specifică pe care o vom vedea în versiunea 5.1. Funcția menționată în postarea de pe blog este despre personalizarea ecranului de blocare. În versiunea One UI 5.0, Samsung va aduce mai multe opțiuni pe ecranul de blocare, dar compania dorește să-l extindă în continuare.

Samsung lucrează deja la interfața One UI 5.1

Inițial, mai multă lume s-a gândit că poate fi vorba despre o eroare apărută pe site-ul oficial Samsung din Țările de Jos. Nu era prima dată când ar fi apărut o greșeală, iar acum putea fi una de tastare în terminația numelui interfeței. Dar după 24 de ore, nu s-a schimbat nimic și nici azi informația apărută nu este modificată.

Iată ce spune Samsung despre viitoarea funcție a ecranului de blocare în versiunea One UI 5.1, potrivit TizeHelp. Pe lângă design, posibilitățile de personalizare sunt, de asemenea, o parte importantă a experienței tale mobile. Populara imagine de fundal video a aplicației Good Lock este acum disponibilă pe ecranul de blocare. Cu doar câteva clicuri, puteți decupa un videoclip pentru a surprinde momente importante pe telefon. Puteți face ecranul de blocare și mai personal ajustând fundalul, stilul ceasului și ferestrele pop-up de notificare, toate dintr-un singur ecran.

TizenHelp este un site web tehnologic ce publică știri și recenzii despre smartphone-uri, ceasuri inteligente, trackere de fitness, căști audio și boxe inteligente. A fost fondat în decembrie 2015 și are sediul în Pune, India.

Știm deja că mai multe smartphone-uri Samsung vor primi în acest an Android 13 și interfața One UI 5.0. Este vorba despre seria Galaxy S22, menționată mai sus, de Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, dar și de smartphone-ul mid-range Samsung Galaxy A53. Există șanse ca interfața One UI 5.1 să aterizeze cu seria Galaxy S23, care probabil va fi lansată în ianuarie. Modelele emblematice vor fi lansate în primul trimestru al anului viitor. Cu cât trec mai multe zile, vom auzi mai multe despre viitoarea actualizare a One UI 5.1 și despre celelalte caracteristici ale acesteia.