Samsung aduce o noutate pe Samsung Pay, Cash Back

1203

Industria de plăți mobile este un flux imens de venituri, iar concurența este, în mod evident, acerbă. Apple Pay, Google Pay și Samsung Pay conduc plutonul în acest domeniu, dar acesta din urmă vrea să iasă în evidență, cu un nou sistem, Cash Back. Samsung Pay are deja un avantaj substanțial față de concurenții săi, mai ales prin compatibilitatea NFC, cât și MST cea mai semnificativă. Acum, ultima adăugare, Cash Back face Samsung Pay și mai puternic.

Samsung a anunțat un nou program pentru cei care efectuează achiziții prin Samsung Pay. Utilizatorii vor vedea în curând o secțiune Cash Back în aplicația lor, oferindu-le un procent din bani înapoi, sub formă de achiziții. Cash Back, de fapt, este disponibil deja în aplicația Samsung Pay din SUA (descărcare din APK Mirror). Apăsând pe ea, veți ajunge la o listă de oferte de la diferiți comercianți cu amănuntul. Selectați o ofertă și faceți o achiziție de la acel comerciant pentru a obține un procent din prețul de achiziție înapoi.

Atunci când fac clic pe oferta pe care o doresc și finalizează achiziția prin intermediul comerciantului ales, utilizatorul va primi un procent din suma achiziționată, pe care apoi o poate cheltui la următoarea achiziție – oriunde vor utiliza Samsung Pay. Este o modalitate inteligentă a companiei Samsung de a menține utilizatorii aproape în folosirea portofelului mobil Samsung Pay. Cash Back-ul ar putea determina utilizatorii să cheltuiască mai des de pe portofelul mobil.

Strategia noastră privind portofelul mobil vizează oferirea de opțiuni pentru consumatori și mai multe oportunități pentru comercianți. Cash Back creează un nou canal pentru comercianți pentru a recompensa consumatorii care caută oferte excelente„, a spus un oficial Samsung într-o declarație.

Sistemele de plată fără contact sunt cardurile de credit și cardurile de debit, cartelele inteligente, cardurile inteligente sau alte dispozitive, inclusiv smartphone-urile și alte dispozitive mobile. Toate utilizează identificarea prin radiofrecvență sau comunicarea în apropierea câmpului (NFC), de exemplu Samsung Pay, Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay.

Deși majoritatea comercianților cu amănuntul oferă un cashback de aproximativ 5%, este vorba în continuare de bani pe care nu i-ați cheltuit încă. Banii pe care îi primiți înapoi pot fi utilizați pentru a efectua o altă achiziție pe Samsung Pay. De asemenea, Samsung a adăugat recent PayPal ca metodă de plată în Samsung Pay. Samsung continuă să îmbunătățească sistemul său mobil de plată, pentru a oferi utilizatorilor acces la mai multe metode de plată.

Pentru bănci, rețele de carduri și procesoare, sistemele mobile de plată aduc noi oportunități – și noi provocări. Băncile pot profita de o marcă solidă, cum ar fi Samsung și de baza de clienți ai săi pe care ar putea să-i atragă.

Și pentru consumatori, plata mobilă oferă mai multe opțiuni și le face viața mai ușoară. Portofelele digitale simplifică achizițiile, permițând utilizatorilor să plătească online numai cu un nume de utilizator și o parolă, iar în magazin, cu doar o simplă mișcare a degetului.

SURSĂIotGadgets