Samsung Electronics a decis să amâne lansarea lui Galaxy Fold

796

Samsung a emis un comunicat de presă prin care confirmă oficial că amână lansarea lui Galaxy Fold până la o notificare ulterioară. Așa cum era de așteptat, motivul principal al întârzierii este să permită companiei să adauge mai multe „îndrumări pentru consumatori în ceea ce privește îngrijirea și utilizarea ecranului, inclusiv stratul protector„. Noile date de lansare vor fi anunțate săptămâna viitoare.

Gigantul tehnic sud-coreean, care intenționa să înceapă să vândă primul smartphone pliabil din lume, a declarat că răspunsul inițial al pieței a fost pozitiv datorită faptului că telefonul pliabil prezintă un potențial vast. Dar există zone în care pot fi făcute îmbunătățiri suplimentare, a adăugat Samsung.

Lansarea Galaxy Fold amânată la nivel global

Samsung a înmânat Galaxy Fold unui grup select de recenzenți ai mass-media la începutul acestei luni. Unii au raportat probleme în afișajul pliabil de 7,3 inch Infinity Flex după doar una sau două zile de utilizare.

Cei mai mulți recenzenți ne-au împărtășit potențialul vast pe care îl văd în Samsung Galaxy Fold. Alții ne-au arătat și cum trebuie să îmbunătățim dispozitivul, pentru o mai bună experiență posibilă„. A spus Samsung într-un comunicat de presă. „Pentru a evalua pe deplin acest feedback și pentru a continua testele interne, am decis să amânăm lansarea Galaxy Fold. Planificăm să anunțăm data lansării în următoarele săptămâni„. A adăugat Samsung în comunicatul remis, citat de KoreaTimes.

The Korea Times este cel mai vechi dintre cele trei ziare în limba engleză ce apar zilnic în Coreea de Sud împreună cu The Korea Herald și Coreea JoongAng Daily. A fost fondat la 1 noiembrie 1950. The Korea Times este unul dintre cele mai citite și cele mai importante ziare din Coreea de Sud.

Câteva funcționări defectuoase au fost legate de eroarea constatată de acești recenzori. În special acestea s-au datorat eliminării peliculei protectoare integrată în ecran. Au mai fost și unele cazuri de probleme cu dispozitivul însuși. „Inspecțiile preliminare ale telefoanelor defecte care aveau încă un film de protecție au arătat semne de impact asupra părților superioare și inferioare ale mecanismului balamalelor unde ecranul pliabil este mai expus„. A comentat Samsung. Compania a spus că, din cauza naturii pliabile a hibridului smartphone-tabletă, există deficiențe minime în dispozitiv și în ecran, deficiențe care sunt vulnerabile la șocuri.

Samsung va avertiza mai clar utilizatorii să nu elimine folia protectoare

Samsung studiază în detaliu aceste probleme și va lua măsuri pentru a proteja mai bine ecranul„. A adăugat compania, spunând că telefoanele vor fi livrate cu avertismente mai bine marcate, astfel încât oamenii să nu elimine în mod eronat filmul de protecție. În urma lansării în SUA, Samsung a planificat să vândă telefoanele în Europa pe 3 mai, urmată de lansarea pe piața internă la mijlocul lunii următoare. Luni, gigantul tech a anulat evenimentul de prezentare pentru Hong Kong și Shanghai, care a fost stabilit pentru marți și miercuri.

Este posibil ca Samsung să fi luat măsuri preventive chiar dacă problemele găsite nu sunt grave„. A spus un analist local. El a prezis că Samsung ar putea lua măsuri de precauție suplimentare, pentru a preveni o repetare a cazului Galaxy Note 7. În acest sens Samsung probabil că nu se va grăbi să vândă smartphone-ul până când problemele care au fost citate nu vor fi rezolvate.