Samsung se alătură Android Enterprise Recommended condus de Google

490
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că se va alătura Android Enterprise Recommended, un program condus de Google. Acest program este menit să faciliteze integrarea soluțiilor mobile în operațiunile companiilor și întreprinderilor. Participarea Samsung la program oferă clienților Samsung o asigurare că produsele sale respectă cerințele hardware și software stabilite de Google pentru întreprinderi.

Samsung se angajează să ajute clienții noștri din întreprinderi să își modernizeze afacerea pentru era digitală. Avem o ofertă de vârf industrie, care include hardware personalizabil, software ușor de gestionat și securitate imbatabilă”. A declarat KC Choi, șeful Global Mobile B2B Team, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Parteneriat de lungă durată între Samsung și Google

Încă de la început, Samsung și Google au colaborat îndeaproape pentru a oferi întreprinderilor cea mai bună și mai sigură experiență mobilă posibilă. Cele două companii și-au unit forțele în urmă cu zece ani pentru a aborda cele mai presante provocări pentru întreprinderi. Acum colaborează pentru Android Enterprise Recommended. Este vorba de menținerea productivității, protejarea forței de muncă și oferirea de flexibilitate.

Android Enterprise și platforma Samsung Knox vor fi adaptate pentru întreprinderi. Astfel vor oferi o experiență perfectă clienților Android care căutau și capacitățile avansate ale Samsung în securitate și gestionarea dispozitivelor.

Samsung Knox este o soluție de securitate, preinstalată în telefoanele, tabletele și dispozitivele mobile Samsung. Numele este derivat din Fort Knox. La baza militară americană Fort Knox sunt depozitate cea mai mare parte a rezervelor de aur ale SUA.

Suntem încântați să primim smartphone-urile și tabletele Samsung Galaxy în programul Android Enterprise Recommended. Ne bazăm pe parteneriatul nostru de lungă durată pentru a oferi experiențelor mobile excelente întreprinderilor”. A declarat David Still, Director General Android Enterprise, Google, conform Samsung Newsroom. „Participarea Samsung la program asigură clienților Google acces la dispozitive care oferă securitate, eficiență și productivitate remarcabile”.

Angajamentul Samsung față de clienții Enterprise

Samsung are o experiență dovedită în furnizarea de soluții mobile pentru întreprinderi. De exemplu Galaxy Enterprise Editions, asigură smartphone-uri și tablete robuste, soluții de securitate de vârf, opțiuni de configurare și implementare flexibile și servicii inovatoare de gestionare a ciclului de viață.

Samsung inovează în permanență pentru a oferi cele mai bune soluții posibile pentru întreprinderi. Chiar și dincolo de cerințele stabilite de programul Android Enterprise Recommended, Samsung Knox, care oferă funcții exemplare de securitate și gestionare, precum: funcții avansate de securitate, cum ar fi criptarea cu două straturi de date la repaus; protecția kernelului în timp real; și protecția datelor sensibile pentru ale clienților.

Ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii Galaxy

Dispozitivele Galaxy care rulează Android 11 și versiuni ulterioare, cum ar fi seria Galaxy S20, Galaxy Note20, Galaxy Tab S7 / Galaxy S7+ și dispozitivele robuste gen Galaxy XCover Pro, vor deveni parte a programului Android Enterprise Recommended.

Aceasta vor oferi clienților și mai multe opțiuni care îndeplinesc cerințele standard ale Google. În acest fel vor fi asigurate performanțe consistente ale dispozitivelor și experiențe de utilizare noi pentru companii. Împreună, Google și Samsung vor continua să depășească limitele și să ofere cele mai bune experiențe mobile posibile pentru a ajuta companiile să-și atingă obiectivele de transformare digitală.