Samsung a lansat o nouă aplicație de știri eSports numită Jaxon

380
Samsung a lansat o noua aplicatie de stiri eSports numita Jaxon
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a făcut echipă cu agregatorul de știri Upday pentru a lansa o nouă aplicație centrată pe eSports, numită Jaxon. Aceasta își propune să ofere cele mai recente știri despre industrie. Samsung eSport Jaxon va acoperi o gamă largă de titluri, cum ar fi League of Legends, DOTA2, CS: GO, Valorant și multe altele.

Jaxon este un personaj necunoscut cu o temă spațială, menit să dea un inedit aplicației. Jaxon va fi în centrul aplicației și al produsului ca parte a designului, impactului social media și personalității offline. Aplicația își va împărtăși întotdeauna părerea despre cele mai bune subiecte din eSports într-un mod amuzant și educativ.

Aplicația Samsung eSport Jaxon disponibilă pentru descărcare

Împreună cu livrarea celor mai recente știri și exclusivități eSports, Jaxon vă va permite, de asemenea, să transmiteți titlurile preferate pe site-uri web de streaming, cum ar fi Twitch și YouTube. Potrivit SamMobile, utilizatorii pot crea, de asemenea, fluxuri personalizate care se potrivesc cu mai multe titluri.

Alternativ, utilizatorii pot comuta între jocuri individuale glisând la stânga sau la dreapta pe ecranul de pornire. Funcția calendar integrat le permite fanilor să aștepte cu nerăbdare începutul următorului turneu sau când vor juca popularele vedete eSports.

Amatorii de eSports sunt în creștere rapidă. În 2021 fanii de eSports au crescut până la 474 de milioane, o creștere de 19% față de 2019. Acest public va continua să crească cu aproximativ 7,7% până la 577,2 milioane în 2024.

Lansarea aplicației Samsung eSport vine într-un moment ideal. Cel mai mare turneu eSport din lume – Campionatul Internațional 10 DOTA2 – este în desfășurare București. Are loc între 7 și 17 octombrie 2021. Întrucât evenimentul este doar online, fanii se vor baza pe servicii precum Jaxon. Astfel vor fi la curent cu rezultatele meciurilor, clasamentul turneului și evoluția echipei lor preferate. Tot în România, zilele trecute Samsung a deschis înscrierile pentru prima sa competiție de PUBG Mobile.

Jaxon este disponibil pentru descărcare acum din Galaxy Store și Google Play Store.