Acasă Stiri Samsung arată din greșeală noul smartphone Galaxy Note 20!

Samsung arată din greșeală noul smartphone Galaxy Note 20!

Pare prea bun pentru a fi adevărat, fără camere foto pe ecran, fără margini, nu poate fi decât Samsung Galaxy Note 20. Având în vedere ce am auzit până acum despre Galaxy Note 20 de la Samsung, acesta va fi cel mai bun smartphone al companiei din 2020. Dar asta a fost înainte ca Samsung să dezvăluie „din greșeală” acest uimitor telefon nou.

Revista Forbes a publicat un articol și un videoclip Samsung ca reclamă pentru un nou aparat de aer condiționat. În reclama Samsung apare și un smartphone prin care se poate comanda aparatul de aer condiționat. Și ce vedem noi aici? Un smartphone Samsung Galaxy fără margini, cu afișaj pe tot ecranul și fără nicio cameră frontală pe ecran! Arată ca format ca un Galaxy Note doar colțurile sunt puțin altfel rotunjite, este foarte probabil Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Un uluitor Samsung Galaxy Note 20 apare într-un clip video

Într-o reclamă pentru noul aparat de aer condiționat Wind Free Samsung, compania arată cum poate fi controlat dispozitivul prin intermediul unui dispozitiv mobil prin SmartThings. În loc să folosim un Galaxy S20 sau Galaxy Note 10 pentru a arăta această caracteristică, în schimb, vedem un smartphone nou necunoscut, fără crestătură și fără decupaj pentru camera selfie.

Există și nu există explicații pentru apariția acestui telefon misterios. Primul și cel mai probabil este că dispozitivul din videoclip nu este un dispozitiv real. Poate fi un dispozitiv folosit pentru reclamă. Dar de ce Samsung nu a folosit, de exemplu pe Galaxy S20 Ultra?

Forbes este o editură și revistă americană, înființată în 15 septembrie 1917 de către Bertie Charles Forbes. BC Forbes a devenit redactor-șef, funcție pe care a deținut-o până la moartea sa în 1954. Acum redactor șef este Steve Forbes, nepotul lui BC Forbes.

Nu, nu am mai văzut acest smartphone niciodată! Reacția inițială a fost că acest lucru este prea bun pentru a fi adevărat. Anul acesta Ice Univers și site-ul coreean The Elec au scris că Samsung va lansa un telefon în 2020 cu o cameră sub afișaj. Samsung numește această tehnologie UDC (Under Display Camera) și funcționează prin integrarea unui ecran transparent peste orificiul de perforare. Rezultatul este fără notch, gaura nu este vizibilă și nu este nevoie de o cameră tip pop-up. The Elec a spus că Samsung a început producția acestor afișaje în octombrie anul trecut.

Seria Galaxy Note 20 va fi lansată de Samsung în august, posibil și mai repede

Informațiile de până acum au sugerat că Galaxy Note 20 va avea un design similar cu cel al seriei Galaxy S20. Dar în videoclipul Samsung vedem altceva. Acest telefon misterios Samsung ar putea fi doar pentru reclamă, numai că în trecut Samsung a mai greșit în acest fel și am văzut pe Samsung Galaxy Fold și Galaxy Note 9, tot înainte de lansare și tot într-un clip video oficial.

Interesant, Samsung în sine a fost deschis cu privire la planurile sale. Încă din noiembrie 2018, Hassan Anjum, director de marketing la Samsung a dezvăluit afișajul „New Infinity” UDC al companiei „este aproape de lansare și abia aștept să vă spun mai multe despre el.” De asemenea, Samsung a tachinat de mai multe ori smartphone-urile sale viitoare prin scurgeri „accidentale” pe site-ul său și în videoclipuri de marketing.

Seria Galaxy Note 20 ar trebui confirmată oficial în august. Desigur, noua pandemie de coronavirus poate afecta această dată, dar pe baza mai multor informații de la companiile din lanțul de aprovizionare cu piese, se pare că lucrurile pentru viitoarea serie Samsung Galaxy Note 20 merg bine.

Stiri

Caracteristici unice pe Galaxy S21 Ultra – nu la are niciun alt telefon

Samsung ne-a inundat efectiv cu informații despre Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. A lansat...

Samsung a lansat o nouă cameră de 108MP – detalii și imagini mai clare

Samsung a lansat noul senzor de imagine mobil de 108MP, Samsung ISOCELL HM3. Cu un spectru larg de tehnologii avansate, HM3 poate...

Prima cameră Samsung sub-ecran va fi lansată pe notebook-uri

Scriem de mai mult timp despre o cameră Samsung in-display și o așteptăm cu nerăbdare, la fel cum am așteptat senzorul de...

Galaxy M02 și Galaxy A02 certificate de Bluetooth, lansare iminentă

Despre Samsung Galaxy M02 și Galaxy A02 am scris de mai multe ori în ultima perioadă. Acum sunt pe ultimii metri înainte...

De la AMOLED la Space Zoom: istoria inovației în seria Samsung Galaxy S

De la debutul său în 2010, seria Samsung Galaxy S a adus utilizatorii mai aproape de lumea din jur. Le-a făcut viața...

Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă stiloul S Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy. Compania a anunțat acest lucru în cadrul evenimentului de presă...

Galaxy SmartTag poate localiza telefonul și funcționează ca o telecomandă

Seria Galaxy S21 și noua pereche de căști wireless Galaxy Buds Pro au fost punctul culminant al evenimentului Unpacked 2021. Dar nu...