Samsung va construi ecosistemul Blockchain înaintea Google și Apple

745
Sursa Foto: via publish0x.com

Samsung Electronics intensifică eforturile pentru a-și extinde activitatea blockchain. Compania a prezentat un kit de dezvoltare software (SDK) care permite dezvoltatorilor de aplicații descentralizate bazate pe blockchain (DApps) să creeze o platformă blockchain pentru dispozitivele Galaxy.

Gigantul tehnologic coreean a lansat „Samsung Blockchain Platform SDK” la Samsung Developer Conference 2019 (SDC 2019).  SDC 2019 a avut loc la Centrul de Convenții din San Jose timp de două zile începând cu 29 octombrie. Kit-ul de dezvoltare a software-ului permite dezvoltatorilor să depășească problemele de securitate și complexitate din jurul dezvoltării DApps.

Samsung Blockchain Keystore pe Galaxy Note 10, Galaxy Fold și Galaxy A90 5G

Noul SDK oferă o securitate îmbunătățită și permite rularea aplicațiilor bazate pe web pe mobil. Samsung oferă opțiuni mai extinse de gestionare a parolelor private prin colaborarea cu Ledger, o companie globală de portofel hardware, precum și prin Samsung Blockchain Keystore. De asemenea, Samsung ajută dezvoltatorii să creeze aplicații blockchain fără probleme, prin susținerea plăților prin intermediul monedelor virtuale. Browser-urile dedicate pentru aplicații pe mobil au asemenea ușa deschisă pentru utilizatori, conform BusinessKorea.

Samsung Electronics a stabilit baza de afaceri pentru ecosistemul de aplicații DApp, prezentând SDK, cu un pas înaintea rivalilor săi Google și Apple. La începutul acestui an, a început să aplice Blockchain Keystore pentru Samsung Galaxy S10. Apoi Samsung a continuat să instaleze o varietate de DApps (decentralized appstore) pe Samsung Blockchain Wallet. Dispozitivele pe care le suportă portofelul Samsung sunt extinse pentru a include Galaxy Note 10, Galaxy Fold și Galaxy A90 5G.

BusinessKorea este cea mai veche, mai cunoscută și una dintre cele mai citite reviste coreene, împreună cu Reader’s Digest și Monthly Chosun. BusinessKorea a fost fondată în 1983. BusinessKorea este o revistă în limba engleză care oferă informații legate de segmentele de afaceri, economice și financiare din Coreea de Sud.

SDK lansat permite utilizatorilor să descarce cu ușurință DApps conectând aplicațiile bancare, jocuri și SNS (Sneakersnstuff) ale dezvoltatorilor la Galaxy Store prin intermediul portofelului Samsung Blockchain Wallet. În plus, SDK permite dezvoltatorilor să construiască aplicații care să asigure utilizatorii că totul este mai ușor prin Samsung Blockchain Keystore.

Utilizatorii au trebuit până acum să se conecteze la portofelul cryptocurrency atunci când folosesc DApps. Cu toate acestea, gigantul tech a eliminat procesul prin aducerea portofelului Samsung pe smartphone-uri ca aplicații implicite.