Aplicația Samsung Blockchain Wallet primește suport pentru One UI 5

260
Samsung Blockchain Wallet
Sursa foto: tizenhelp.com

Samsung și-a actualizat de două zile aplicația Samsung Blockchain Wallet la o nouă versiune. În cea mai recentă versiune, aplicația primește suport software pentru Android 13 și interfața One UI 5.0. Descrierea aplicației menționează suportul Android T, unde T indică versiunea Android 13. În descrierea aplicației sale, Samsung folosește în continuare literele alfabetului pentru a afișa versiunea Android, așa că are sens. Pentru versiunea One UI 4.x bazată pe Android 12, s-a referit întotdeauna la versiunea Android S.

Știm că interfața Samsung One UI 5.0 va fi următoarea actualizare majoră a One UI de la companie. De asemenea, Samsung se pregătește pentru un program de testare beta pentru One UI 5.0, iar acesta este începutul acestuia. După instalare, utilizatorii pot folosi aplicația Samsung Blockchain Wallet atunci când următorul software este gata. Conform TizenHelp, Samsung va deschide un program de testare beta din a treia săptămână din iulie.

Samsung Blockchain Wallet primește suport pentru One UI 5

Versiunea stabilă pentru Android 13 va începe în octombrie anul acesta. În plus, dispozitivele din seria Galaxy S22 vor fi primele care vor primi versiuni beta și stabile. Rețineți că, înainte de versiunea One UI 5.0, Samsung va trimite actualizarea software One UI 4.1.1. Deși One UI 5 bazat pe Android 13 nu este disponibil pentru niciun smartphone Galaxy în acest moment, această lansare de asistență indică sosirea sa iminentă. În același timp, compania dezvăluie că One UI 4.1.1 este aproape și este construit pe sistemul de operare Android 12L.

Conform informațiilor anterioare, viitoarea versiune 4.1.1 este pentru tablete și telefoane pliabile. Smartphone-urile cu ecran mare, gen Galaxy Z Fold 3, vor primi unele dintre caracteristicile sale, dar nu va exista nicio schimbare de nume în versiunea One UI. Firmware-ul One UI 4.1.1 va fi lansat cu telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Recent, One Hand Operation+ a primit suport pentru One UI 4.1.1.

One Hand Operations+ face exact ce spune numele său: operarea telefonului cu o singură mână. Vă permite să navigați sau să faceți tot ce doriți cu o singură mână sau cu un singur deget pe ecran fără să reduceți dimensiunea ecranului.

Samsung Blockchain Wallet aduce managementul securizat al activelor virtuale pe mobil. Suportul pentru activele virtuale majore și non-principale este actualizat în mod regulat și include cripto-monede precum Bitcoin, Ethereum, ERC20, Tron și multe altele. Doar vă conectați Samsung Blockchain Wallet la dispozitivul mobil și începeți să gestionați și să transferați active virtuale de oriunde și oricând.