Samsung Display a brevetat ecranele Samsung Flex S / S Flex / Flex B

361
Samsung Display a brevetat ecranele Flex S
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung Display produce diferite tipuri de ecrane, care sunt utilizate, printre altele, pentru produsele Samsung Electronics. Unul dintre cele mai noi tipuri de afișaje este ecranul Infinity Flex utilizat pentru smartphone-urile din seria Galaxy Z. Aici sunt cuprinse telefoanele pliabile actuale Samsung Galaxy Z Fold 2 și Samsung Galaxy Z Flip. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 vor avea și ele un ecran Infinity Flex. Dacă va fi sau nu noul ecran Samsung Flex S / S Flex / Flex B, vom vedea.

Trei aplicații pentru mărci comerciale indică faptul că Samsung Display dezvoltă un nou tip de ecran. Toate cele trei nume conțin cuvântul „Flex”, care este de obicei folosit de Samsung pentru ecranele sale flexibile. Samsung Display a înregistrat marca comercială pentru Samsung Flex S, S Flex și Flex B. Descrierea se referă la un ecran pentru smartphone-uri și / sau tablete.

Afișaje Samsung Flex S pentru telefoanele pliabile

La 1 iulie 2021, Samsung Display a depus cerere de marcă comercială în Coreea de Sud la KIPO. Cererea înregistrată la Oficiul Coreean de Proprietate Intelectuală (KIPO) este pentru pentru numele Samsung Flex S, S Flex și Flex B. Descrierea mărcii comerciale Samsung Flex S / S Flex / Flex B este: afișaj smartphone; monitor pentru computer; monitor tabletă; ecran LCD mare; panou de afișare OLED.

Rămâne neclar pentru ce anume vor fi utilizate numele Samsung Flex S, Samsung S Flex și Samsung Flex B. Numele Flex este utilizat în prezent doar de Samsung Display pentru afișajul Infinity Flex. Este posibil să fie un nou tip de afișaje flexibile care va fi utilizat pentru viitorele smartphone-uri pliabile ale companiei.

KIPO a fost fondat în 1949 și este Biroul de Proprietate Intelectuală din Coreea de Sud. Are sediul în orașul Daejeon Metropolitan City, Coreea de Sud. KIPO este partenerul WIPO – Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale, pentru Asia.

Afișaj Samsung S Flex. Una dintre opțiuni este noul ecran ce va fi pe Samsung Galaxy Z Fold 3, conform LetsGoDigital. Acest smartphone pliabil va fi compatibil cu S Pen pentru prima dată. Pentru aceasta, ecranul va trebui, de asemenea, să fie ajustat, poate în așa fel încât să capete și un nou nume. Cu toate acestea nu credem că acest lucru este posibil. Galaxy Z Fold 3 va fi lansat de Samsung peste o lună, iar aceste brevete sunt înregistrate de Samsung Display.

Probabil vor afla mai multe la Galaxy Unpacked 2021

În luna mai a acestui an, Samsung Display a prezentat mai multe tehnologii de ecran noi, inclusiv un S-Foldable și un smartphone cu un ecran rulabil. De asemenea, compania a anunțat că dezvoltă un ecran OLED flexibil de 17 inch (43,18 centimetri), destinat laptopurilor pliabile. Este posibil ca noile brevete să aibă legătură cu acest lucru.

Samsung Flex B. Zvonurile circulă de ceva timp că Samsung Electronics va lansa un Galaxy Z Fold Tab la începutul anului 2022. De asemenea, compania pare să lucreze la un dispozitiv care poate fi pliat de două ori. În plus, avem încă mult așteptatul smartphone rulabil.

Solicitările au fost înregistrate exclusiv de Samsung Display, ceea ce înseamnă probabil că ecranul este deja în lucru. Cu toate acestea, poate dura ceva timp până când Samsung Electronics va începe efectiv să utilizeze noul tip de ecran. Este posibil ca luna viitoare să aflăm mai multe. Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2021 va avea loc pe 11 august 2021. La eveniment sunt așteptate telefoanele pliabile Z Fold 3 și Z Flip 3, ceasurile Galaxy Watch 4  și Watch 4 Classic și căștile Galaxy Buds 2.

SURSĂLetsgoDigital