Samsung Galaxy Z Fold Tab o tabletă tri-fold, posibil lansată în Q1 2022

729
Samsung Galaxy Z Fold Tab o tableta trifold posibil lansata in Q1 2022
Sursa Foto: pocket-lint.com

Samsung conduce categoria de smartphone-uri pliabile cu seria Galaxy Z, având aici modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. În prezent, compania vinde două tipuri de telefoane pliabile și ambele au o singură balama. Cu toate acestea, au existat și există informații cu privire la o tabletă Galaxy tri-fold, o Samsung Galaxy Z Fold Tab. Potrivit mai multor surse, un astfel de dispozitiv este în dezvoltare la Samsung și se poate lansa anul viitor.

Colegii noștri de la GizmoChina a colaborat cu tipsterul Yogesh pentru a oferi informații proaspete despre viitoarea tabletă triplă Samsung. Conform sursei, acest dispozitiv va fi lansat ca Samsung Galaxy Z Fold Tab în trimestrul unu din 2022.

Samsung Galaxy Z Fold Tab cu suport pentru S Pen

O informație anterioară despre această tabletă pliabilă, a sugerat că va fi lansată în 2021. Din păcate, se pare că nu va fi cazul. Cu toate acestea, este posibil să vedem sau nu, un teaser pentru aceasta în timpul evenimentului de lansare pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Această lansare ar putea avea loc la începutul lunii august, dacă echipa de marketing Samsung nu decide altceva.

În plus, Samsung Galaxy Z Fold Tab, în ​​afară de capacitatea sa de triplare a ecranului, va avea suport pentru S Pen hibrid. Acest stylus își va face debutul alături de Z Fold 3 peste câteva luni, conform GizmoChina. Din păcate, nu avem nicio informație despre acest stylus compatibil Bluetooth, cu excepția faptului că va fi diferit de stilourile clasice S Pen.

Denumirea „Bluetooth” aduce un omagiu regelui viking danez Harald Blauzahn (în engleză Harald Bluetooth). Acesta a fost cunoscut pentru abilitățile sale de comunicare. În secolul al X-lea a reușit să unească și să creștineze Danemarca.

În cele din urmă, viitoarea tabletă triplă Galaxy Z Fold Tab va avea, cel mai probabil, un ecran UTG (sticlă ultra-subțire) mai bun decât generația actuală. Această nouă sticlă armată îngroșată va fi introdusă inițial în succesorul modelului original Galaxy Z Fold 2. În esență, Galaxy Z Fold 3 va fi folosit ca un banc de testare pentru prima tabletă tri-pliabilă a Samsung. Nu trebuie să uităm că au mai fost informații despre tabelete Samsung pliabile. În acest fel apariția unui astfel de dispozitiv, mai devreme sau mai târziu, este o chestiune de timp.

Oricum, specificațiile menționate mai sus ale Samsung Galaxy Z Fold Tab sunt valabile doar începând cu ciclul de dezvoltare actual. Produsul final poate varia în funcție de modificările făcute de echipa de ingineri Samsung în următoarele câteva luni.