Samsung a brevetat două noi modele pentru televizoarele Lifestyle

419
Samsung a brevetat doua noi modele pentru televizoarele Lifestyle
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung a primit două noi brevete care descriu designul noilor televizoare Lifestyle. Gama Samsung Lifestyle TV include produse care se concentrează pe design, integrare cu mediul și utilizarea tehnologiei menite să satisfacă nevoile specifice ale consumatorilor. Seria a debutat cu Frame, apoi cu Serif și Sero cu ecran care se rotește vertical, Terasa și proiectorul Premiere.

Pe lângă cunoscutele smartphone-uri Galaxy, compania produce și televizoare QLED impresionante. Cele două noi modele Samsung Lifestyle sunt un televizor cu ecran lat și unul cu un difuzor integrat. Noile modele par a fi o variantă a modelului existent The Serif.

Brevetele pentru un televizor Lifestyle au fost solicitat de Samsung în mai 2020. Au fost recent publicate de The Hague International Design System, baza de date a Oficiului Mondial de Proprietate Intelectuală (OMPI). Există 17 imagini de produs incluse în brevet, care prezintă două modele elegante de televizoare. Parcurgem ambele variante una câte una.

Noi televizoare Lifestyle brevetate de Samsung

Primul dintre noile modele depuse de Samsung, Modelul A, descrie un televizor cu o secțiune audio generoasă situată de-a lungul marginii inferioare. Suportul de bază este la fel de lat ca ecranul și are aspectul unui „L” care se extinde ușor spre spate. Probabil pentru o stabilitate mai mare. Un difuzor este, de asemenea, integrat în această bază, care acoperă întreaga lățime. De asemenea, sunt de remarcat marginile foarte subțiri ale ecranului, astfel încât focalizarea privitorului să fie pe ecran. Din păcate, din documentație nu aflăm nimic despre specificații, tipul de ecran, raportul ecranului și rezoluția.

Celălalt design de televizor Samsung, numit Model B, are un ecran cu format panoramic și diferă de primul model în mai multe privințe. În acest caz avem un suport de bază lat cât ecranul, dar la fel de înalt cât la primul model. De asemenea, nu există niciun difuzor integrat vizibil, conform HDBlog. Piedestalul are o proeminență mică în centru și se extinde mai mult spre partea din spate, îngustându-se ușor, la fel ca șasiul. Prin urmare, cele două linii compun o formă trapezoidală.

Televizorul Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition costă 2,26 milioane USD! Are un ecran de 55 inch (139,7 cm), este acoperit cu 28Kg de aur roz de 18k, 72 de diamante, pietre prețioase Sunstone, Ametist și piele de aligator.

Simpla existență a acestor brevete nu implică neapărat apariția imediată de produse care pot fi cumpărate efectiv în magazine. Deci nu se știe dacă și când Samsung va introduce aceste televizoare de viață.

Producătorul sud-coreean își extinde în mod regulat gama de produse Lifestyle, cu „Terasa” ca ultimul venit în portofoliul Samsung Lifestile. Samsung lansează de obicei noi televizoare în partea a doua a anului la IFA Berlin. Nu credem că acest modele vor apărea anul acesta.