Samsung oferă milioanelor de utilizatori cadoul perfect de Anul Nou

341
Samsung le ofera utilizatorilor de Galaxy Z Fold 2 5G o surpriza
Sursa Foto: via SamMobile.com

Mult timp actualizările Samsung au fost destul de haotice, indiferent că au fost lunare, trimestriale sau de altă natură. În ciuda faptului că au cumpărat cele mai bune telefoane de pe piață, utilizatorii de Samsung Galaxy au trebuit să aștepte mult prea mult pentru a obține o actualizare. Astăzi gigantul tech este un campion în privința actualizărilor de tot felul.

Acum utilizatorii Samsung au trecut de la a invidia pe alții la a fi ei înșiși într-o poziție de invidiat. Acest lucru arată cât de angajat este acum Samsung să îmbunătățească experiența de actualizare pentru clienții săi. One UI 4.0 este cea mai recentă actualizare pentru dispozitivele Samsung compatibile. Seria Galaxy S21 a fost prima care a primit lansarea stabilă One UI 4.0 în noiembrie 2021. Samsung a lansat-o cu o lună mai devreme decât One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20 în decembrie 2020.

Cadoul perfect pentru fanii Samsung de Anul Nou: interfața One UI 4.0

Samsung a terminat cu programul beta One UI 4.0 în aproximativ două luni. Compania a fost apoi pregătită să lanseze actualizarea stabilă utilizatorilor de pe tot globul. Există o listă întreagă de dispozitive Samsung compatibile cu Android 12 care vor primi interfața One UI 4.0. Dar, Samsung nu pare să fie dispus să-i facă pe clienți să aștepte. La scurt timp după ce seria Galaxy S21 a primit actualizarea, One UI 4.0 bazată pe Android 12 a fost lansată și pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

Ambele dispozitive pliabile primesc acum actualizarea la nivel global. Apoi Samsung a început să lanseze One UI 4.0 pentru seria Galaxy S10, Galaxy Z Flip și Galaxy Tab S7/S7+. Este un ritm fără precedent pe care îl vedem de la Samsung. Nu e de mirare că Samsung a făcut de rușine producătorii chinezi de smartphone-uri, cei mai mari competitori ai săi în privința Android. Fanii sunt fericiți că pot experimenta cel mai recent software pe dispozitivul lor înainte de încheierea anului.

În noiembrie 2021 sistemul de operare mobil Android avea o cotă de piață de 70,75% la nivel global. A fost urmat de iOS cu o cotă de 28,50%. Sistemul de operare Android 11 avea o cotă de piață de 34,7% la nivel mondial.

Dacă acest ritm este vreo indicație, ne putem aștepta ca mult mai multe dispozitive să primească actualizarea One UI 4.0 în zilele următoare, poate chiar după publicarea acestui articol. Luna viitoare, s-ar putea să vedem actualizarea sosind pentru mai multe dispozitive din seria Galaxy Note și Galaxy S, conform SamMobile. Galaxy Fold original este și el în cărți. Zeci de dispozitive Galaxy A și Galaxy M vor fi în cele din urmă actualizate și ele.

Aproape tot din Android 12 se regăsește în One UI 4.0

Noul sistem de operare Android 12 este deosebit de special pentru smartphone-urile Samsung Galaxy. Android 12 aduce noi funcții de confidențialitate puternice, precum și îmbunătățiri ale performanței. Aproape tot din Android 12 se regăsește în interfața One UI 4.0, cu rafinamentele de rigoare făcute de Samsung. One UI 4.0 introduce funcții de personalizare îmbunătățite și chiar include suport pentru temele Material You. Caracteristicile suplimentare includ recomandări de widgeturi inteligente, interfața de utilizare a aplicației Camera reînnoită, îmbunătățiri ale navigației la nivel de sistem și multe altele.

Samsung nu pierde timpul pentru a transmite această actualizare cât mai multor oameni posibil. Este fără îndoială un cadou grozav de Anul Nou 2022 pentru cei peste 100 de milioane de oameni care folosesc dispozitive Samsung compatibile cu Android 12. Ei pot fi siguri că este doar o chestiune de timp până când actualizarea aterizează pe dispozitivul lor.