Samsung a lansat la CES 2024 o carcasă cu ecran OLED pentru căști wireless

234
Samsung a lansat la CES 2024 o cutie pentru casti wireless cu ecran OLED
Sursa foto: via phonandroid.com

CES Las Vegas 2024 (Consumer Electronics Show) este o oportunitate de a vedea producătorii lansând noi produse. Toate marile companii lansează aici ultimele lor tehnologii, fiecare mai impresionantă decât precedentele. Ca de obicei Samsung face spectacol în fiecare an cu noile sale produse lansate. Printre multe altele în acest an Samsung a lansat o carcasă cu ecran OLED pentru căștile wireless Galaxy Buds.

Pe lângă noile televizoare, ecrane, proiectoare, frigidere și chiar roboți inteligenți, Samsung a lansat la CES Las Vegas 2024 și o cutie nou-nouță pentru căști fără fir, cutie care are un ecran OLED. Vedeți pe I❤️Samsung toate produsele lansate de Samsung la CES Las Vegas!

Particularitatea acestei carcase este echiparea sa cu un ecran OLED care ocupă aproape toată suprafața carcasei, potrivit PhonAndroid. Până acum niciun alt producător de căști wireless nu a lansat așa ceva. Da, Apple a depus cereri de brevet pentru o carcasă cu ecran tactil integrat pentru căștile sale AirPods. Totuși, până în acest moment, compania nu a lansat încă niciun produs de acest gen pe piață.

După cum a arătat Samsung la standul său la CES 2024, noua carcasă pentru căști wireless arată ca un Galaxy Watch datorită acestui ecran. Așa cum era de așteptat, acest ecran va avea avantajul de a afișa o mulțime de informații referitoare la căștile plasate în carcasă. Conceptul include o animație pentru music player, un cadran de ceas similar cu cel al Galaxy Watch cu un ceas analogic, dar mai ales nivelul bateriei căștilor.

Always On Display consumă ~3% din bateria unui telefon. Un telefon cu Always ON Display (AOD) are o porțiune limitată a ecranului aprinsă în modul de repaus. Always on Display arată în mod implicit ora, data, dar și alte notificări.

Având în vedere caracteristicile de mai sus, ne imaginăm că Samsung va profita de ecranul OLED pentru a folosi o funcție Always On Display, care va permite afișarea permanentă a orei, fără a fi nevoie să atingeți ecranul. Acesta este, în mod evident, un prototip simplu în acest moment, așa că Samsung ar putea adăuga mai multe funcții de acum până la posibila lansare în câteva luni.

Rămâne acum de văzut dacă această carcasă va fi livrată cu următoarele căști Samsung. Căștile Galaxy Buds 2 Pro au fost lansate în vara anului 2022 cu Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4. Prin urmare timpul ca gigantul coreean să dezvăluie o nouă versiune vara viitoare, cu Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6. Poate chiar mai repede. Sperăm că viitoarele căști wireless Samsung căștile vor veni cu această carcasă cu ecran OLED. Dar, din această cauză, nu excludem că viitorul set de căști wireless Samsung să fie mai scump.