Samsung a anunțat la CES 2024 noi televizoare și bare de sunet

207
Samsung a anuntat noi televizoare si bare de sunet pentru 2024
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat cele mai recente game de televizoare QLED, MICRO LED, OLED și Lifestyle înainte de CES 2024 Las Vegas. Pe lângă faptul că aduc o calitate îmbunătățită a imaginii și a sunetului, noile linii oferă consumatorilor funcții bazate pe inteligență artificială securizate de Samsung Knox.

Neo QLED 8K duce calitatea imaginii și a sunetului la un nivel nou cu noul procesor NQ8 AI Gen 3. Procesoare mai capabile în Neo QLED 4K, OLED-uri mai strălucitoare și MICRO LED-uri realizate cu experiență, toate îmbunătățesc experiența de vizionare. Gama Lifestyle adaugă difuzorul personalizabil Music Frame și The Premiere 8K, primul proiector wireless 8K din industrie.

Acum în era hiperconectată, nu mai este vorba doar de a oferi experiențe vizuale de calitate. Ecranele ar trebui să ne îmbunătățească viețile atât pe ecran, cât și în afara acesteia”. A declarat SW Yong, președinte și șef al Business Display Visual la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Ecranele AI Samsung, alimentate de tehnologia AI pe dispozitiv, sunt proiectate pentru a fi piesa centrală a caselor utilizatorilor. Astfel vor conecta toate dispozitivele compatibile pentru a oferi utilizatorilor un stil de viață flexibil și divers.”

Cele mai noi televizoare Neo QLED 8K și 4K de la Samsung oferă pachetul complet, inclusiv calitate reală a imaginii, tehnologie audio premium și o gamă bogată de aplicații și servicii. Samsung NQ8 AI Gen 3 are o unitate de procesare neuronală (NPU) două ori mai rapidă decât predecesorul său. Numărul de rețele neuronale a crescut, de asemenea, de opt ori de la 64 la 512, permițând ca totul de pe ecran să fie afișat cu detalii clare. Datorită acestui procesor avansat, gama 2024 este echipată cu îmbunătățiri de performanță fără precedent.

Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Seria Samsung Neo QLED 2024 oferă o suită de caracteristici de îmbunătățire a calității imaginii și a designului, inclusiv:

  • 8K AI Upscaling Pro. Utilizează NQ8 AI Gen 3 pentru upscaling îmbunătățit de 8K, ridicând conținutul cu rezoluție joasă la rezoluție ultra-înaltă.
  • AI Motion Enhancer Pro. Rezolvă problemele obișnuite în conținutul sportiv, cum ar fi distorsiunea mingii, prin transmiterea în flux a meciurilor de înaltă rezoluție. Caracteristica AI Motion Enhancer Pro detectează automat tipul de sport și folosește învățarea profundă pentru a aplica modelul adecvat de detectare a mingii.
  • Real Depth Enhancer Pro. Adaugă detalii scenelor în mișcare rapidă folosind AI pentru a controla cu precizie mini-LED-urile. Detectând partea unei scene pe care ochiul uman s-ar concentra în mod natural și aducând-o în prim-plan, imaginile par mai realiste și tridimensionale.
  • Infinity Air Design. Completează calitatea impecabilă a imaginii Neo QLED 8K cu un ecran de numai 12,9 mm grosime. Astfel permite o experiență de vizionare captivantă care se concentrează pe rezoluție înaltă și calitate remarcabilă a sunetului. De asemenea, oferă un efect de oglindă unic în care televizorul pare să plutească în împrejurimile sale.

Performanța lui Neo QLED 8K este completată de o calitate audio la egalitate cu calitatea imaginii 8K de pe ecran prin:

  • 2024 Q-Symphony. Permite utilizatorilor să conecteze mai multe difuzoare wireless și o bară de sunet la un televizor sau proiector pentru o sincronizare audio perfectă între emisiuni, filme și liste de redare. Este o tehnologie care sincronizează perfect televizorul cu difuzoare wireless și o bară de sunet.
  • Active Voice Amplifier Pro. Este un amplificator de dialog AI care utilizează tehnologia de învățare profundă pentru a îmbunătăți dialogul și vocile de pe ecran. Separă vocile de audio mixt, îmbunătățind intrarea vocală, astfel încât utilizatorii să poată urmări cu ușurință conversația de pe ecran la orice volum.

Cu televizoarele Samsung în centrul casei, utilizatorii se pot bucura de avantajele celor mai recente inovații și se pot bucura de conectivitate perfectă între dispozitive în viața lor de zi cu zi. În 2024, Samsung își va îmbunătăți considerabil experiența de conectare cu Samsung Daily+, 4 un hub pentru activitatea acasă. Oferă o gamă largă de servicii și caracteristici — de la instruire personală și telesănătate până la apeluri video și soluții PC la distanță — într-o singură interfață. Noile funcții includ următoarele:

  • Tracker de antrenament. Acest serviciu gratuit pune date de antrenament în timp real – cum ar fi durata antrenamentului și ritmul cardiac de la dispozitivele portabile – peste conținutul utilizatorilor de pe ecranele Samsung, pentru a-i menține distrați și informați în timp ce se antrenează acasă.
  • TechnoGym. Îmbunătățește antrenamentul de acasă cu videoclipuri de fitness și wellness de la instructorii de clasă mondială de la TechnoGym. Descoperiți aceste conținuturi organizate pentru performanță maximă, doar pe televizorul Samsung.
  • Studio F45. Utilizatorii se pot antrena și se pot alătura unui antrenament intensiv în studio la unul dintre cele peste 3.000 de studiouri ale F45 din întreaga lume.
  • FlexIt. Sesiuni live unu-la-unu cu profesioniști de top în fitness și wellness
  • Dr.Tail. Oferă consultanță video în timp real cu un veterinar, pentru animalele lor de casă, din confortul caselor utilizatorilor. De la sfaturi de bază de îngrijire la sfaturi avansate, Dr.Tail are o serie de întrebări acoperite. Utilizatorii se pot conecta cu experți veterinari în timp real ori de câte ori au nevoie.
  • Control multiplu. Funcția permite o muncă mai eficientă de acasă. Astfel oferă utilizatorilor controlul asupra tuturor ecranelor lor – inclusiv televizoare, smartphone-uri și monitoare – cu o tastatură sau un mouse Bluetooth. Utilizatorii pot experimenta un mod diferit de a lucra prin copierea și lipirea, citirea documentelor și multe altele pe dispozitive.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Cele mai recente televizoare și ecrane Samsung din 2024 au o compatibilitate mai mare între diferite dispozitive din ecosistem. Astfel permit o conexiune mai integrată între televizoare și smartphone-uri sau dispozitive portabile pentru un nivel mai mare de personalizare, accesibilitate și confort. Iată noile caracteristici:

  • Mobile Smart Connect. Toate noile aplicații și servicii prezentate sunt ușor de controlat cu SmartThings Mobile Plugin. Acesta care transformă smartphone-ul într-o telecomandă multifuncțională care oferă utilizatorilor un control mai mare asupra ecranelor lor. Cu o interfață pop-up simplă și o interfață de utilizare personalizabilă, aplicația oferă confort și accesibilitate îmbunătățită.
  • Audio 360. Caracteristica audio, oferită anterior pe dispozitivele Galaxy, s-a extins și la televizoarele și ecranele Samsung. Acum, Samsung Galaxy Buds se conectează perfect la televizoare pentru a oferi sunet spațial pentru filme, emisiuni și chiar jocuri. În acest fel utilizatorii pot fi cu adevărat cufundați în conținut vizual și joc.
  • Vibrary. Bucurați-vă de imaginile de înaltă calitate ale artistului preferat prin intermediul ecranului mare al televizorului dvs. Cu Ambient Mode, poți fi întâmpinat în fiecare zi de artistul tău preferat. Astfel vă puteți bucura de fotografii și muzică pe televizor și dispozitivele mobile prin Casting, oferind o experiență de vizionare perfectă.

Cea mai recentă gamă de televizoare și ecrane se mândrește, de asemenea, cu oferte de accesibilitate îmbunătățite. Prin aceasta Samsung permite mai multor consumatori să se bucure de conținutul lor preferat pe Samsung Neo QLED decât oricând. Iată noile funcții:

  • Subtitrare audio. Prima funcție TV din lume pe dispozitiv care utilizează AI și tehnologia de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) pentru a oferi un ghid vocal pentru subtitrări încorporate în timp real.
  • Telecomandă pentru fără bariere. Este concepută pentru utilizatorii cu dizabilități vizuale, auditive sau fizice, permițând un control mai atent al televizorului prin intermediul smartphone-urilor. Aplicația extrem de personalizabilă încorporează îmbunătățiri ale interfeței de utilizare, cum ar fi plasarea intuitivă a butoanelor, culori distincte și feedback tactil, în timp ce integrează cele mai recente caracteristici de accesibilitate ale Samsung, cum ar fi ghidurile vocale pentru acces ușor direct de pe smartphone.
  • Modul Relumino Together. Relumino este o caracteristică care permite persoanelor cu vedere redusă să se bucure de emisiuni, filme și jocuri. Cu tehnologia AI care conturează în mod dinamic marginile elementelor de pe ecran și reechilibrează culorile, această caracteristică permite utilizatorilor cu vedere redusă să vadă mai clar oamenii și obiectele. Modul Relumino Together oferă ecrane standard și ecrane Relumino Mode unul lângă altul, astfel încât persoanele cu vedere slabă și familiile lor să se poată bucura de televizor împreună.

Cu noul Samsung MICRO LED transparent, Samsung arată lumii că există posibilități infinite pentru ecrane. Ecranul, care arată ca o bucată de sticlă transparentă, are un cip MICRO LED foarte mic și un proces de fabricație care elimină refracția luminii. Acest lucru permite MICRO LED-ului transparent să creeze o imagine clară, neobstrucționată pentru diferite cazuri de utilizare ăn diferiste medii.

Având un design modular care permite utilizatorilor să personalizeze forma, dimensiunea și raportul ecranelor pentru a se potrivi în orice spațiu, MICRO LED este o tehnologie de ecran cu adevărat inovatoare. Anii de cercetare și dezvoltare ai Samsung – care decurg din expertiza sa în semiconductori – au condus la un proces extrem de eficient, permițând ca circuitele de funcționare a cipurilor LED să fie depuse direct pe sticlă și atenuând astfel pierderea de luminozitate pe care utilizatorii o pot experimenta cu afișajele convenționale.

Pe lângă gama Lifestyle: The Frame, The Serif și The Terrace, Samsung își reafirmă angajamentul față de „Screens Everywhere, Screens for All” cu diferite produse noi din ultima sa gamă de stil de viață. Aceste noi completări oferă un alt nivel de personalizare și personalizare. Iată mai jos care sunt noutățile:

  • Samsung The Frame. Cel mai bine vândut produs Lifestyle, The Frame vine cu noi îmbunătățiri pentru a spori experiența artistică. Acum, cu peste 2.500 de lucrări de artă de la muzee și galerii de renume mondial în Magazinul de artă, utilizatorii se pot bucura de o experiență mai bună decât înainte. Noua funcție de streaming de artă a Frame le oferă utilizatorilor un gust al colecției diverse a Magazinului de artă, oferindu-le lunar lucrări de artă selectate manual. Mai mult, The Frame 2024 reducere costurile cu energia cu până la 10% cu ajustarea variabilă a ratei de reîmprospătare.
  • Proiectorul Premiere 8K: Este primul proiector din lume care oferă conectivitate wireless. Noul proiector este dotat cu funcții inteligente – cum ar fi sunet premium pentru casetă, jocuri în cloud, voce mereu activă cu microfon în câmp îndepărtat și patru diviziuni de ecran cu mai multe vizualizări – pentru a extinde gradul de utilizare și pentru a oferi cazuri de utilizare aproape sporite. Proiectorul încorporează tehnologia Samsung „Sound-on-Screen”, integrând modulul de difuzor superior și algoritmi software pentru o experiență de sunet captivantă.
  • Samsung Freestyle 2nd Gen. Proiectorului portabil are funcția Smart Edge Blending. Aceasta acceptă îmbinarea proiecțiilor de la două dispozitive Freestyle pentru a crea un ecran mare pentru imagini și videoclipuri. Permite a două dispozitive să proiecteze o imagine de 160 inch (406,4 centimetri) cu un raport de ecran de 21:9, fără ajustare manuală.

Pentru a completa o configurație de divertisment la domiciliu, gama de bare de sunet 2024 oferă modele recent actualizate pentru experiențe audio și mai captivante, care sunt în special susținute de algoritmi AI avansați. Între noutăți remarcăm și ineditul difuzor Samsung Music Frame.

  • Samsung Music Frame: Acest difuzor compatibil cu SmartThings, oferă sunet surround atunci când este asociat cu televizoarele și barele de sunet Samsung. Music Frame poate funcționa ca difuzor fără fir autonomy. În același timp, poate fi asociat cu un televizor Samsung și o bară de sunet prin Q-Symphony pentru a spori sunetul bas și surround. Îmbinându-se perfect în mediul său, camuflându-se în cadrul unor rame moderne, Music Frame oferă un sunet de înaltă calitate, fără a iețși în evidență în spațiul pe care îl ocupă.
  • Bara de sunet Samsung HW-Q990D. Această bară de sunet are o configurație cu 11.1.4 canale, sunet Dolby Atmos și acceptă trecerea conținutului în 4K 120Hz. Analizează sunetul și folosește AI pentru a optimiza sunetul pentru o experiență perfectă într-o gamă largă de conținut.
  • Samsung HW-S800D. Cu adâncimea de 1,6 inch (4 centimetri), este concepută pentru a se potrivi perfect în orice spațiu. La doar o treime din adâncimea barelor de sunet convenționale, S800D are 10 drivere, inclusiv difuzoare dedicate deasupra capului și un canal central pentru voci clare. Combinația dintre un subwoofer cu bas profund și un radiator pasiv îmbunătățește, de asemenea, experiența de ascultare cu bas profund, fără distorsiuni, într-un factor de formă compact.

Gama de televizoare 2024 de la Samsung promite o fuziune perfectă a tehnologiei de ultimă oră și a designului centrat pe utilizator. În acest fel utilizatorii au parte de experiențe personalizate, captivante, care redefinesc modul în care trăiesc și interacționează cu dispozitivele lor.