Acasă Stiri Samsung invitat la Casa Albă pentru a pune capăt lipsei de cipuri

Samsung invitat la Casa Albă pentru a pune capăt lipsei de cipuri

După cum mulți știți, am scris și noi de mai multe ori, pandemia a afectat afacerea cu semiconductori. Acum Samsung și Casa Albă, împreună cu alți producători de cipuri caută să rezolve aceste probleme din lanțul de aprovizionare. Lipsa cipurilor provoacă probleme și altor industrii, cum ar fi industria auto, care se luptă pentru a ține pasul cu producția.

Fanii Galaxy Note au fost dezamăgiți când au aflat că Samsung nu va lansa un Galaxy Note 21 anul acesta. Lipsa globală de cipuri este un motiv foarte serios pentru aceasta. Pentru a încerca să combată această penurie care afectează lanțurile de aprovizionare, Casa Albă va găzdui o întâlnire între mai mulți producători de cipuri.

Samsung și Casa Albă – parteneriat care va pune capăt lipsei de cipuri

Potrivit agenției de presă Reuters, citată de Android Headlines, întâlnirea va avea loc pe 12 aprilie. La întâlnirea de la Casa Albă, Samsung va fi în prim plan fiind unul dintre cei mai importanți producători de cipuri și cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Vor participa atât producătorii de cipuri, cât și producătorii de mașini. În afara pieței smartphone-urilor, industria auto suferă cel mai mult din lipsa de cipuri. Acest lucru a încetinit producția auto în întreaga lume.

Guvernul SUA planifică de ceva timp cum să rezolve această penurie. Samsung nu și-a confirmat oficial prezența, dar a fost numit unul dintre participanți din mai multe surse de informații. Samsung nu va fi singurul nume important care va participa. Alți participanți vor include General Motors și GlobalFoundries. Administrația Biden caută să rezolve acest lucru cerând producătorilor de cipuri să construiască noi facilități de producție în SUA.

Casa Albă – este reședința oficială a președintelui SUA. James Hoban, un arhitect irlandez din Charleston, a proiectat Casa Albă. A fost construită în stil georgian din gresie vopsită în alb, între 1792 și 1800. Președintele Theodore Roosevelt a numit-o „Casa Albă”.

Samsung va construi o fabrică de cipuri în Texas, SUA

Producătorii de cipuri vor primi stimulente în acest sens. Samsung este deja în lucru pentru a investi în creșterea propriei producții de cipuri. Compania se află, de asemenea, în stadiile incipiente ale înființării unei fabrici de cipuri de 17 miliarde USD în Austin, Texas. Având în vedere acest lucru, nu este de mirare că este Samsung jucătorul principal în soluționarea lipsei globale de cipuri.

Anunțul Samsung că Galaxy Note 21 nu va fi lansat anul acesta este o dezamăgire pentru mulți. Dar seria Galaxy S21 al companiei încearcă să atenueze acea înțepătură. Galaxy S21 Ultra este capabil să utilizeze un S-Pen, așa cum poate face și seria Note.

Seria Note 21 nu este singura victimă a acestui deficit global de cipuri, pe lângă industria auto. Industria computerelor suferă și, pe măsură ce crește cererea de laptopuri pe fondul rămânerii acasă și alți producători se luptă pentru propria producție.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...