Samsung Cloud, din iunie doar 5 GB spațiu pentru conturi noi

1536

Samsung Cloud este o soluție de backup în cloud pentru proprietarii de smartphone-uri și tablete Galaxy. Se face sincronizarea contactelor, înregistrărilor din calendar, imaginilor și videoclipurilor și a datelor din diferite aplicații Samsung (cum ar fi Samsung Notes) către un cont Samsung. În curând Samsung va reduce cu mai mult de 50% spațiul acordat stocării gratuite, față de ce oferă Cloud în acest moment.

Gigantul high-tech se pregătește să schimbe regulile serviciului Cloud, conform colegilor noștri de la SamMobile. Potrivit celor mai recente informații, se pare că începând cu 1 iunie, toate conturile noi vor primi doar 5 GB spațiu de stocare în cloud. Până acum Samsung Cloud a oferit un spațiu de stocare gratuit de 15 GB. Dacă aveți deja un cont Samsung nu veți avea probleme, modificările vor afecta numai conturile create după 31 mai 2019.

Samsung Cloud complet și eficient pentru stocare

Cei 5 GB de spațiu oferit de Samsung este mai mult decât suficientă pentru majoritatea utilizatorilor. Dar dacă acest 5 GB nu este suficient veți fi obligat să contactați alte servicii cum ar fi Google Photo. Evident, nimic nu se va schimba pentru toți cei care deja au acces la 15 GB. Deci, dacă încă nu aveți un cont Cloud de la Samsung – și vă gândiți să vă faceți unul în următoarele săptămâni – mai aveți timp până la 31 mai să creați unul, capabil să profite de 15 GB de spațiu.

Vă reamintim că serviciul vă permite să salvați toate copiile de rezervă ale smartphone-urilor sau tabletelor Samsung în nor – cloud, printr-un sistem mult mai complet și mai eficient decât cel tradițional Android. Salvează, de asemenea și muzica pe care o aveți în memorie!

Samsung Cloud a fost lansat alături de Galaxy Note 7 în august 2016. Acest serviciu nu este disponibil pe dispozitive Samsung mai vechi decât Galaxy S6. Acesta a fost anunțat în martie 2015 și lansat în aprilie 2015. Cloud este disponibil pe PC din 2018.

În plus, spațiul poate fi utilizat pentru salvarea și sincronizarea fotografiilor și videoclipurilor și poate fi considerat în toate privințele ca fiind răspunsul Samsung la Apple iCloud, având în vedere nivelul profund de integrare oferit. iCloud este un serviciu de cloud lansat de Apple Inc. în 12 octombrie 2011. Anul trecut, Samsung a pus pus la dispoziție și o versiune web care vă permite să gestionați datele salvate direct de pe un PC.

Prețurile pentru spațiu suplimentar pe Samsung Cloud rămân neschimbate

În calitate de client Samsung, beneficiați acum de 15 GB de spațiu de stocare gratuit în Cloud. Aceasta înseamnă că puteți sincroniza și crea copii de rezervă pentru fotografii, aplicații, contacte, date și așa mai departe folosind Cloud pe telefon. Dar dacă aveți nevoie de mai mult, puteți achiziționa spațiu suplimentar în orice moment. Restul structurii prețurilor pentru spațiul de stocare pe Cloud nu pare să se schimbe. Este în continuare 0,99 euro pe lună pentru 50 GB și de 2,99 euro pe lună pentru 200 GB, fără reduceri acordate pentru abonamentele anuale.