Samsung confirmă fuziunea seriei Galaxy J cu seria Galaxy A

795

Samsung a dezvăluit că elimină seria de smartphone-uri Galaxy J și o înlocuiește cu seria Galaxy A. Confirmarea vine prin intermediul canalului oficial YouTube al Samsung Malaysia sub forma unui videoclip promoțional pentru recent lansatele Galaxy A30 și Galaxy A50.

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy J deține o mare parte din segmentul bugetar pe piețe precum India. Cu toate acestea, concurența intensă din partea celor de la Xiaomi a determinat compania coreeană să aducă ceva nou. Și, conform SamMobile, Samsung a cuplat seria Galaxy J cu noua și revigorata serie Galaxy A.

Samsung Galaxy J a fost o gamă de smartphone-uri foarte iubită. În special pentru prețurile mici dar și pentru faptul că a avut caracteristici de bază mai mult decât onorabile. Samsung a cochetat cu ideea integrării seriei Galaxy J cu Galaxy A începând cu septembrie anul trecut. Acest lucru a fost confirmat acum de Samsung.

La revedere Samsung Galaxy J

Din noua serie Galaxy A avem deja pe Galaxy A10, A20, A30, A50 și A70. Aceasta se va îmbogăți mâine cu ocazia evenimentului „A Galaxy”, care va avea loc simultan la Sao Paulo, Milano și Bangkok. Și spre deosebire de telefoanele Galaxy J, care se dovedesc a fi supraevaluate comparativ cu telefoanele concurenței, Samsung promovează agresiv seria Galaxy A.

Seria Galaxy A are caracteristici cum ar fi camere triple la spate, senzor de amprentă digitală și afișaj Infinity AMOLED în segmentul de prețuri de sub 300 euro. Noua serie Galaxy A de la Samsung se dovedește un succes și domină concurența. Noile smartphone-uri vin, de asemenea, cu baterii mult mai mari și suport rapid de încărcare.

Galaxy A – litera „A” din numele Galaxy A vine de la Alfa. Acestă serie de smartphone-uri a fost lansată în 2014. Seria cuprinde terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, cu specificaţii puternice şi materiale premium. În limba engleză, substantivul „alfa” este folosit ca sinonim pentru „începutul” sau „primul” într-o serie.

Nu numai caracteristicile și specificațiile sunt foarte bune, noua serie A oferă și modele cu un design excelent. Am văzut până acum că modelul Galaxy A50 este un foarte bun smartphone din gama mid-range Galaxy A, raportat la caracteristici și preț. Același lucru se poate spune pentru fiecare telefon în parte din seria A privitor la preț/caracteristici.

Samsung este pregătit acum pentru a lansa pe Galaxy A80/A90 pe 10 aprilie. Despre acest smartphone se zvonește că vine cu un nou factor de formă pentru dispozitivele Samsung. Mai multe scurgeri de informații și un clip video au arătat că dispozitivul va veni cu o cameră rotativă pop-up. Vom vedea mâine 10 aprilie, ce urmează pentru noua serie Galaxy A de la Samsung.