Samsung oferă noi opțiuni de culoare pentru ramele televizorului The Frame

329
Samsung ofera noi optiuni de culoare pentru ramele lui The Frame
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Televizorul Samsung The Frame este unul dintre cele mai elegante televizoare inteligente de pe piață. Face parte din gama Samsung Lifestyle, alături de The Sero și The Serif. Samsung The Frame a fost concepută pentru a se integra în mediul său, similar cu un tablou sau cu o fotografie înrămată, datorită cadrului (ramei) sale interschimbabil.

Încă de la lansare compania Samsung a introdus o gamă variată de culori pentru ramele acestui televizor pentru a se putea adapta mediului în care este plasat și a fi asortat cu peisajele sau tablourile care le afișează. Acum Samsung a extins paleta de culori pentru ramele televizorului Frame cu 40 de noi opțiuni de culoare.

Samsung The Frame primește mai multe rame colorate

Samsung a ales noile culori ale cadrului pentru The Frame în colaborare cu expertul în design interior Kate Watson-Smyth. Paleta de culori pentru Frame este acum mai bogată ca niciodată, conform SamMobile. În acest fel utilizatorii au la dispoziție mai multe culori de rame pentru a integra mai ușor televizorul cu spațiul unde este amplasat. Honest Gold, Brown Breeze, Olive Suede, Dark Antracite, Monaco Blue, Steal Beam, Italian Vine, Forest Brown, Petit Rose, Mint Cream, sunt printre aceste culori.

Rhytmic Blue – Albastru ritmic, Space Gray – Gri spațial, Storm – Furtună sunt și ele culori inedite. Samsung a lansat aceste 40 de culori noi pentru acest televizor prin intermediul portalului său dedicat. Noile culori de rame pentru Samsung The Frame sunt acum disponibile exclusiv online. Site-ul permite clienților din Marea Britanie să aleagă opțiuni de culoare Premium și Deluxe pentru ramele lor. The Frame și The Serif au fost lansate și în România anul trecut.

Castelul Windsor este cel mai vechi și cel mai mare castel locuit din lume, fiind în folosință încă din secolul al XI-lea. Palatul Buckingham, reședința oficială a Reginei în Londra, are 775 de camere. Palatul Westminster are 1.000 camere.

Același site web Samsung găzduiește acum cele 40 de culori suplimentare. Noile opțiuni de ramă pornesc de la 129£ și sunt disponibile pentru modelele de la 32 la 75 de inch. Noile culori ar trebui să fie disponibile și pentru The Frame de 85 de inch (215,9 centimetri) lansat în vară în Coreea. Acesta a costat 5.800 de dolari, dar stocurile au fost epuizate imediat.