Ghid Samsung cum să curățați corect căștile din seria Galaxy Buds

619
Ghid Samsung cum sa curatati corect castile din seria Galaxy Buds
Sursa Foto: Google.com

Samsung a publicat pe portalurile sale un ghid pentru a explica pașii potriviți pentru curățarea căștilor din seria Galaxy Buds. Este vorba despre Samsung Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Samsung Galaxy Buds Pro. Toate aceste modele sunt extrem de apreciate de utilizatori datorită designului, calității audio și caracteristicilor.

Ceea ce este interesant la acest ghid este că a fost publicat nu mult timp după ce mass-media din China a scris că setul Galaxy Buds Pro este o cauză potențială a inflamației urechii pentru unii utilizatori. Dar, pentru a fi clar, compania Samsung nu menționează aceste afirmații în ghidul său recent publicat.

Cum să curățați corect căștile din seria Galaxy Buds

Din mai multe puncte de vedre acest ghid despre curățarea căștilor Galaxy Buds, este cel puțin interesant. Potrivit Universmartphone, gigantul tech nu a abordat problema inflamării urechii în mod similar cu sursa chineză, spunând că proprietarii de Galaxy Buds Pro ar trebui să se asigure că setul de căști purtat în urechi este permanent igienizat. Vrea Samsung să minimizeze presupusa problemă sau chiar nu există?

Pașii care au fost împărtășiți de companie cu acest ghid sunt destul de expliciți și ușor de efectuat. Ghidul detaliază modul în care utilizatorii ar trebui mai întâi să scoată vârfurile pentru urechi și să curețe capacul difuzoarelor. De asemenea, compania îi sfătuiește pe utilizatori să se asigure că tuburile de aer de pe Galaxy Buds+ și Galaxy Buds Pro sunt curate. Samsung recomandă, de asemenea, utilizarea unui tampon pentru a curăța contactele de încărcare atât pe carcasă, cât și pe căști.

Samsung este a 13-a cea mai mare companie din lume, conform Forbes Global 2000 (începând cu anul fiscal 2019). Conform Fortune 500 este una dintre cele 20 de companii cu cea mai mare cifră de afaceri la nivel mondial.

Samsung a lansat anterior diferite produse și servicii pentru igienizare

Ca un apropo, Samsung comunică aparent utilizatorilor că ar trebui mai întâi să se asigure că mugurii lor sunt igienizați înainte de a aduce plângeri cu privire la inflamația urechii. Sau poate compania a pregătit acest ghid tot timpul, iar publicarea lui este pur și simplu întâmplătoare.

Că Samsung are în vedere igienizarea diferitelor șale dispozitive știm din lansarea unui sterilizator pentru diferite diapozitive. Samsung UV Sterilizer a fost lansat de companie pentru dezinfecta telefonul, căștile, ceasurile inteligente sau ochelarii. Alt exemplu: când a fost declarată pandemia, compania a început să ofere un serviciu de igienizare pentru dispozitivele Galaxy din unele regiuni. Samsung a lansat apoi și o aplicație de spălare a mâinilor pe ceasurile Galaxy. Deci nu credem că lansarea acestui ghid pentru igienizarea căștilor Galaxy Buds este legată de știrea provenită din China.