Samsung UV Sterilizer dezinfectează telefonul, căștile sau ochelarii

972
Sursa Foto: Samsung

Smartphone-ul dvs. este probabil plin de germeni, ceea ce este deosebit de problematic nu numai în timpul unei pandemii globale. Acum, Samsung a lansat o soluție destul de elegantă, un dispozitiv portabil care îți încarcă și dezinfectează smartphone-ul cu radiații ultraviolete (UV). Puteți utiliza, de asemenea, Samsung UV Sterilizer pentru a dezinfecta alte articole, cum ar fi ceasurile inteligente, căștile și chiar ochelarii.

Samsung lansat în Thailanda un dispozitiv numit „Sterilizator UV”. A fost prezentat ca un gadget antibacterian care poate încărca un smartphone, un smartwatch sau o pereche de căști wireless în timp ce le dezinfectează simultan. Îți poți steriliza telefonul sau obiectele de mai sus cu acest gadget sau poți să faci acest lucru prin ștergere. Amândouă metodele sunt bune.

Samsung UV Sterilizer un dispozitiv de dezinfectare elegant

Acum, Samsung a lansat un dispozitiv destul de elegant, de formă dreptunghiulară cu dimensiunile de 22,8 x 12,8 x 4,9 cm. Este un dispozitiv portabil care îți încarcă și dezinfectează smartphone-ul cu radiații UV, conform site-ului Mashable. Puteți utiliza dispozitivul Samsung pentru a dezinfecta și alte articole, cum ar fi ceasurile inteligente, căștile și chiar ochelarii.

Compania susține că sterilizatorul ucide până la 99% din bacterii în 10 minute, de pe orice obiect se află înlăuntru. „Am analizat subiectul igienizării smartphone-ului cu lumină ultraviolet și am considerat că este o opțiune bună, deși nu există încă o dovadă că ucide noul coronavirus„. A spus un reprezentant al companiei Samsung. Telefoane mari ca Galaxy S20 Ultra se vor potrivi bine în Samsung UV Sterilizer, la fel și Galaxy Fold sau Samsung Galaxy Buds+.

Sterilizarea se referă la orice proces care elimină, ucide sau dezactivează toate formele de viață. Cu referire la microorganisme precum ciuperci, bacterii, virusuri, spori sau alți agenți biologici. În practică, sterilizarea completă nu este posibilă 100%.

Sterilizatorul are încărcare Qi de 10 W

Aceasta nu este prima dată când Samsung a apelat la sterilizarea prin UV (raze ultraviolete). Poate vă amintiți că în martie când a fost declarată prima dată pandemia, Samsung a început să ofere un serviciu de igienizare pentru dispozitivele Galaxy din anumite regiuni. Samsung a lansat și o aplicație de spălare a mâinilor pentru ceasurile Galaxy. Așadar, nu este surprinzător că gigantul tech lansează propriul sterilizator UV pentru gadget-uri.

Pentru a utiliza Sterilizatorul UV, pur și simplu puneți ceva în interior, închideți capacul și apăsați butonul. Samsung UV Sterilizer este și un încărcător wireless Qi cu ieșire de până la 10 W. De asemenea, are un indicator cu LED de pornire / oprire și se oprește automat când deschideți capacul.

Momentan acest dispozitiv Samsung UV Sterilizator este disponibil în Thailanda începând cu 1 iulie. Acolo are un preț de 1590 baht, ~51 dolari. Nu există nicio informație dacă și când acest sterilizator/încărcător Samsung va fi disponibil și pe piețele internaționale.