Samsung DeX pe Galaxy Note 10 cu PC-urile Windows și Mac este activ

1682
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung DeX este una dintre cele mai cool funcții de pe smartphone-urile emblematice Galaxy. Vă permite să rulați aplicațiile Android într-o experiență desktop. Până la lansarea seriei Galaxy Note 10, se putea utiliza Samsung DeX numai dacă aveați un ecran extern care acceptă intrarea video. Cu Note 10, Samsung a adus o modalitate de a utiliza Samsung DeX pe MacOS sau Windows.

Dacă ați cumpărat sau doriți să cumpărați un Samsung Galaxy Note 10 și sunteți interesat să utilizați acest nou mod, instrumentele desktop sunt acum disponibile. Tot ce ai nevoie acum este un cablu USB pentru conectarea telefonului la computer. Aplicația Samsung DeX este acum disponibilă pentru Windows și Mac. Aplicația permite lui Galaxy Note 10 și Note 10+ să proiecteze experiența Samsung DeX pe un computer. Aplicația necesită un Note 10 sau Note 10+ și nu funcționează cu dispozitivele Galaxy mai vechi.

Samsung DeX mai simplu și ușor de utilizat

Noul mod Samsung DeX vă permite să folosiți mouse-ul și tastatura computerului ca intrări. Puteți rula aplicații și jocuri Android pe ecranul conectat, ca de obicei. Totuși, cea mai bună parte a integrării dintre Samsung DeX și PC este suportul pentru drag and drop, potrivit XDA-Developers. Puteți trage fișierele de pe computer pe Galaxy Note 10 și de la Note 10 pe computer. De asemenea, puteți rula Linux pe DeX prin aplicația DeX.

De exemplu, puteți transfera o fotografie sau un videoclip de pe telefonul dvs. pe computer, apoi să o editați pe computer și să o transferați înapoi în telefon prin DeX. Cu DeX deschis, puteți lansa Instagram și posta fotografii sau video editate, prin telefon folosind DeX pe laptop. Anterior, aceasta ar fi solicitat să trimiteți fișierul apoi să îl postați de pe telefon. Acest lucru economisește timp fiind mult mai ușor să folosiți telefonul cuplat cu PC-ul.

PC – personal computer sau calculator personal – este un termen generic pentru toate computerele de capacitate, performanță și dimensiuni relativ mici, destinate uzului individual. Primul PC programabil din lume, „Programma 101” de la compania italiană Olivetti, a fost lansat în 1965 și a costat 3.200 de dolari.

DeX a fost întotdeauna un instrument puternic, dar pur și simplu nu a fost atât de ușor de utilizat până acum. Acest nou mod îl face mult mai convenabil de utilizat, dar, din păcate, este disponibil doar pe Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ în acest moment.

Colegii noștri de la site-ul XDA-Developers au încercat să folosească noul mod Samsung DeX pe computer cu alte telefoane Samsung Galaxy. Pe Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S10+, Galaxy S10 și Galaxy S8 nu funcționează. Funcția Link to Windows, pe de altă parte, funcționează la telefoanele Samsung mai vechi.