Acasă Stiri Samsung și Dezeen au anunțat câștigătorul competiției Out of the Box

Samsung și Dezeen au anunțat câștigătorul competiției Out of the Box

Samsung Electronics și revista de design din Marea Britanie Dezeen au anunțat câștigătorii concursului Out of the Box. Continuând impulsul ambalajelor ecologice Samsung introduse la începutul acestui an într-un efort de a reduce amprenta sa de mediu, concursul Out of the Box a fost un concurs global care a avut loc în perioada 6 aprilie – 29 mai 2020.

Competiția i-a provocat pe concurenți să proiecteze articole casnice inovatoare care pot fi create prin refolosirea ambalajului din carton care vine cu portofoliul Lifestyle TV de la Samsung, inclusiv produse precum Serif, The Frame și The Sero. Ambalajul ecologic al Samsung, realizat din carton ecologic ondulat, permite reciclarea ușoară și încurajează reciclarea pentru refolosirea creativă.

La competiție a putut participa oricine cu vârsta de peste 18 ani. Au fost premii în valoare totală de 20.000 de dolari. Concursul a avut 1.554 de înscrieri din 84 de țări din întreaga lume, după ce a fost anunțat pe site-ul web Dezeen. Au fost participanți și din România. Finaliștii au fost selectați de un juriu format din experți în design atât de la Samsung, cât și de la Dezeen. Proiectele au fost evaluate pe baza funcționalității articolului și a capacității sale de a se amesteca perfect cu spațiul înconjurător.

Samsung și Dezeen au premiat mai mulți participanți

Câștigătorii concursului sunt Sarah Willemart și Matthieu Muller, creatorii Animalelor pe cale de dispariție, care servesc drept scaune, mese mici și jucării în formă de animale precum urșii polari, țestoasele marine și rinocerul. Willemart și Muller au învins alți patru finaliști pentru a obține premiul cel mare de 10.000 de dolari în competiția Out of the Box.

Proiectul a fost destinat să aibă un scop educațional de a învăța copiii despre animalele pe cale de dispariție”. A spus Sarah Willemart. „Sunt foarte interesată de reciclare și reutilizare creativă, așa că sunt onorată să fac parte din acest proiect semnificativ”.

Un cal balansoar este o jucărie pentru copii în formă de cal montat pe tălpi, asemănător unui balansoar. Cel mai vechi model cunoscut datează din 1610. Este expus la Muzeul Copilăriei, o ramură a Muzeului Victoria și Albert, din Bethnal Green, Londra.

Samsung a dezvăluit nu numai designul premiat, ci și clasamentul celorlalți patru finaliști. Un cal balansoar, Rider; o unitate de stocare în trepte, Kibe; un coș cu fațete, Twist; și o masă de depozitare modulară versatilă, Tessellate.

Începând cu această lună, Samsung va oferi manuale de instrucțiuni pentru a reproduce creația premiată din această competiție. Și alte modele selectate vor fi cuprinse în manual, pentru a ajuta consumatorii de upcycling – reciclare creativă să creeze articole de uz casnic din ambalajele sale ecologice. Manualul de instruire va fi accesibil printr-un cod QR imprimat deasupra ambalajelor, conform News Samsung.

În prezent, Samsung livrează televizoarele Sero, The Serif și The Frame în Eco-Packages. Compania intenționează să extindă conceptul pe întreaga sa gamă de televizoare.

Stiri

Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un...

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...