Samsung lansează noua generație Digital Signage de 8K la ISE 2019

864

Samsung Electronics va transforma piața globală a afișajelor digitale, Digital Signage, prin lansarea primelor produse de semnalizare QLED 8K. La ISE (Integrated Systems Europe) 2019 din Amsterdam, Samsung va prezenta primele display-uri Digital Signage care folosesc tehnologia QLED 8K. Astfel, noile modele oferă o prezentare vizuală de înaltă calitate pentru mediul comercial. În plus față de varianta QLED, Samsung Digital Signage de 8K va fi prezentat cu tehnologie de afișare LED. La ISE 2019 va fi prezent inclusiv televizorul The Wall 2019.

Samsung utilizează inteligența artificială pentru a transforma conținutul de imagine de calitate redusă în imagini de înaltă rezoluție. Cu așa-numita funcție de upscaling AI de 8K, conținutul de rezoluție de la SD la 4K poate fi convertit pentru a fi foarte aproape de redarea de 8K. Proprietarii de magazine și agenții de publicitate pot produce conținutul lor în calitate scăzută, apoi acesta poate fi adus la aproape 8K.

Samsung Digital Signage QLED 8K de 82 inch

„Digital Signage de 8K poate oferi publicului o calitate impecabilă a imaginii într-un mod care anterior nu era posibil”. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Afișajul QLED 8K de 82 de inch este unul dintre produsele de top pe care suntem încântați să le prezentam la ISE 2019”.

Noul display QLED 8K de 82 inch combină cea mai mare rezoluție a ecranului disponibilă pe piață cu tehnologia de upscaling AI. Afișajul este proiectat și pentru a economisi spațiu. Cu o grosime mai mică de 40 mm, poate fi ușor integrat în orice mediu în modul portret sau peisaj. Rezoluția de 7.680 x 4.320 pixeli face pixelii individuali aproape invizibili pentru ochiul uman – chiar și la o privire mai atentă. În plus, afișajul QLED 8K aduce un negru mai profund și culori mai realiste. Ecranul are, de asemenea, caracteristici HDR10+, împreună cu luminozitatea de vârf de 4.000 nits. Oferă în același timp un volum de culoare de 100%, prezentând imagini extrem de bogate.

ISEIntegrated Systems Europe cea mai mare expoziție de integrare a sistemelor Audio/Video (AV) din lume. A debutat în 2004, prima ediție a fost organizată la Geneva, Elveția. ISE 2019 din Amsterdam are loc în perioada 5-8 februarie. Expoziția ISE se va muta din 2021 în complexul expozițional Fira din Barcelona.

„The Wall” de 8K mai mare ca niciodată: 292 de inch!

Dacă nu este suficient un televizor de 219 de inch, Samsung va prezenta o versiune de 292 inch a „The Wall” la ISE 2019. Samsung va lansa o versiune de 292 inch (741,68 cm) a ecranului The Wall în 8K la nivel global în prima jumătate a acestui an. The Wall este un televizor modular de dimensiuni mari, ideal atât pentru reședințe de lux, cât și pentru afaceri. Acesta poate fi configurabil și personalizabil într-o varietate de dimensiuni și rapoarte de la 73 la 292 inch.

Oferind un design fără rame și fără spații între module se încadrează foarte ușor în orice mediu. Afișajul modular poate fi programat pentru a afișa un conținut selectat, cum ar fi fotografii sau artă, atunci când ecranul nu este activ. Deci, „Zidul” nu trebuie oprit. Samsung lucrează cu parteneri cunoscuți, pentru a face din „The Wall” o experiență holistică. Harman Luxury Audio și Steinway Lyngdorf completează imaginea impresionantă cu o soluție de sunet convingătoare. Crestron, Savant și Control4 permit o integrare inteligentă la domiciliu, iar Domotz, Ihiji și OrvC oferă servicii de la distanță prin intermediul partenerilor de distribuție.

Multi-Link LED HDR: Primul HDR 8K pentru semnalizare cu LED

Samsung va lansa la ISE 2019, LED-ul Multi-Link HDR, prima tehnologie HDR cu LED-uri de 8K. Multi-Link LED HDR convertește conținutul în calitate HDR cu un algoritm dezvoltat de Samsung, fără a fi nevoie de metadate speciale. LED-ul HDR este un standard de calitate actual pentru imaginile de pe piața de semnalizare cu LED-uri. Oferă o calitate ridicată a imaginii și astfel asigură un conținut impresionant. Multi-Link LED-ul HDR pentru semnalizare oferă o calitate a imaginii de neegalat, are Mapping Tone Inverse și Dynamic Peaking. Astfel va maximiza luminozitatea și raportul de contrast al întregului ecran prin dublarea luminanței de vârf. Funcția de cartografiere a culorilor stabilește și o gamă de culori adaptivă pentru culori LED adevărate și vibrante.

În plus, Multi-Link LED HDR oferă conținut live cu o latență mai mică printr-un mod Live. Cu ajutorul funcției de blocare a cadrelor Multi-Link 8K încorporată, nu este nevoie de un dispozitiv separat pentru sincronizarea conținutului prezentat pe afișajele de 8K. Multi-Link LED HDR acceptă toate produsele Samsung SMART LED Signage și este de asemenea compatibil cu The Wall Professional.

Seria OMN / OMN-D: ecrane pentru vitrinele magazinelor

Samsung va lansa seria OMN / OMN-D la nivel global în acest an. Aceste display-uri disponibile în dimensiuni de 46 și 55 inch oferă întreprinderilor o soluție de afișare atractivă. Afișează un conținut viu și clar cu o vizibilitate excelentă, chiar și în lumina directă a soarelui într-un design subțire și elegant.

Samsung OMN cu un singur ecran cu o grosime de numai 54,5 mm poate fi instalat într-o vitrină și afișează imagini clare, extrem de vizibile. Lumina soarelui și căldura nu pot afecta calitatea imaginii și funcționarea corectă a ecranului.

Seria OMN-D este un afișaj pe două fețe, care permite afișarea atât în ​​magazin, cât și în afara magazinului. Aceste două display-uri sunt instalate într-o ramă subțire. Varianta cu două fețe este proiectată pentru o utilizare flexibilă și poate fi montată ușor pe un suport sau poate fi agățată în tavan. Acest lucru oferă mai multe opțiuni pentru poziționare. Se creează astfel, mult spațiu pentru comercializare.

Ambele display-uri oferă o protecție IP5X împotriva prafului și o protecție împotriva supraîncălzirii în trei trepte. Au sistemul de operare Tizen 4.0 pentru gestionarea rațională a conținutului. Pentru protecția datelor Samsung Knox are trei niveluri de siguranță, conform NewsSamsung. Soluția de securitate susține platforma Otes și oferă o protecție ridicată la nivel de aplicație. Afișajele sunt optimizate pentru o gamă largă de locații, de la restaurante la magazine și multe altele.