Samsung știe că primul dispozitiv pliabil Apple nu va fi un iPhone

208
Samsung stie ca primul pliabil al Apple nu va fi un iPhone
Sursa foto: androidauthority.com

Se pare că Samsung știe că primul dispozitiv pliabil al companiei Apple nu va fi un smartphone. Divizia de telefonie mobilă Samsung a avut recent o întâlnire cu furnizorii, spunând că se așteaptă ca Apple să lanseze primul său dispozitiv pliabil în 2024. Conform companiei, acesta nu va fi un iPhone, ci o tabletă sau un notebook.

Nu este prima dată când auzim informații despre un Apple iPad pliabil. De asemenea, firma de analiză CCS Insights a spus recent că o tabletă pliabilă Apple ar putea veni înaintea unui iPhone pliabil, în contradicție cu tendința actuală de pe piață. Mai multe din companiile producătoare de telefoane mobile au lansat până acum telefoane pliabile. Nicio companie nu a lansat până acum o tabletă pliabilă.

Un Aple iPad pliabil va fi lansat probabil în 2024

Un Apple iPhone pliabil va fi probabil un risc foarte mare pentru Apple. În primul rând, ar trebui să fie incredibil de scump pentru a nu încurca iPhone-urile existente”. A declarat Ben Wood, șeful de cercetare la CCS Insight, pentru CNBC în octombrie, potrivit AndroidAuthority.

Despre un viitor telefon pliabil Apple au informații de mai multă vreme. Dar compania din Cupertino nu a împărtășit niciun detaliu concret despre eforturile sale în spațiul pliabil. Apoi, nu stă în firea Apple să dezvăluie detalii despre dispozitivele nelansate în prealabil. Cu atât mai mult în acest caz, când este vorba despre un dispozitiv produs în premieră de compania americană.

iPad – ul este o marcă de tablete bazate pe iOS și iPadOS a companiei Apple. iPad-ul a fost conceput înainte de iPhone-ul aferent, dar iPhone-ul a fost dezvoltat și lansat mai întâi. Primul iPad a fost lansat pe 20 ianuarie 2010.

Între timp, renumitul analist Apple Ming-Chi Kuo crede că Apple nu va lansa un iPhone pliabil până în 2025. De asemenea, a sugerat că dispozitivul ar putea fi un hibrid iPad-iPhone. Cu toate acestea, se pare că Samsung se pregătește pentru concurență pe piața pliabilă, dacă rivalul său se pregătește să intre în spațiu. Compania americană a spus recent că utilizatorii de iPhone din Coreea de Sud în vârstă de 20 și 30 de ani își schimbau dispozitivele cu telefoanele pliabile Samsung la o rată de trei până la patru ori mai mare decât înainte.

De asemenea, Samsung se așteaptă ca până la 90% dintre utilizatorii de smartphone-uri pliabile să continue cu factorul de formă și pentru următorul lor dispozitiv.