Samsung va integra toate dispozitivele sale mobile în brandul „Galaxy”

938

Samsung utilizează brandul Galaxy pentru smartphone-uri și tablete. Celelalte dispozitive mobile ale companiei, cum ar fi căștile wireless, ceasurile de fitness și căștile VR, toate poartă marca Gear. Samsung Electronics va integra toate dispozitivele mobile în brandul  Galaxy. Integrarea este văzută ca o mișcare de maximizare a sinergiilor dintre dispozitivele mobile. Conform Businesskorea, marca „Gear” a companiei Samsung Electronics a fost practic trecută pe linie moartă.

Potrivit informațiilor publicate de toată presa care se ocupă de acest domeniu, publicate și de noi pe iLovesamsung, Samsung Electronics a înregistrat mărcile comerciale „Galaxy 360” și „Galaxy VR” la Oficiul Brevete și Mărci din SUA (USPTO). Astfel particula „Gear” din „Gear 360” și „Gear VR” a fost eliminată. Samsung Galaxy 360 și Galaxy VR vor fi lansate împreună cu Galaxy S10, în prima jumătate a anului viitor.

Ultima versiune a modelului Samsung Gear 360 a fost lansată anul trecut cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Camera Samsung Gear 360° poate face fotografii de 4k cu rezoluție foarte ridicată. Setul cu cască VR „Gear VR with Controller”, a fost introdus tot atunci. Acesta dispune de giroscop și accelerometru pentru a detecta mișcarea unui utilizator în timp real.

Samsung a eliminat deja numele Gear de pe smartwatch-uri, trecând la Galaxy

Samsung a eliminat deja numele de marcă Gear din smartwatch-urile sale, lansând Galaxy Watch în luna august. În luna mai, împreună cu numele Galaxy Watch, compania a rezervat marca „Galaxy Fit” la USPTO, redenumind Gear Fit. Întărind speculațiile, Samsung a înregistrat acum mărcile comerciale „Galaxy 360” și „Galaxy VR” la USPTO. Samsung a depus cererea la USPTO la începutul acestei luni.

În 19 iunie 2018, USPTO – United States Patent and Trademark Office, a emis patentul cu numărul 10.000.000 lui Joseph Marron. Acesta a inventat un sistem LADAR pentru a îmbunătăți detectarea și măsurarea laserului. A fost semnat de președintele Donald Trump în cadrul unei ceremonii speciale la Biroul Oval.

Pe măsură ce dispozitivele VR sunt utilizate cu smartphone-uri, este foarte probabil să fie lansate împreună cu noul smartphone anul viitor„. Declarația aparține unui specialist din domeniul telefoniei mobile. De asemenea, cel mai probabil setul de căști wireless „Gear Icon X” va fi redenumit. Luna trecută, Samsung Electronics a înregistrat marca „Samsung Buds” la Oficiul European de Brevete. Compania merge deja pe brandul Galaxy, a lansat deja un nou ceas inteligent în luna august și i-a schimbat numele de la Gear la Galaxy Watch.