Samsung a primit Dubai Quality Global Awards 2021 pentru excelență în afaceri

269
Samsung a primit Dubai Quality Global Awards 2021
Sursa Foto: via gulfnews.com

Samsung este premiat peste tot în lume pentru produsele sale. Indiferent dacă sunt smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri sau premii pentru sustenabilitate sau protecția mediului. Zilele trecut am scris că Samsung Galaxy S21 Ultra a primit Best Smartphone Awards la MWC 2021. Acum un alt premiu a fost primit de Samsung în Emiratele Arabe Unite. Premiul Dubai Quality Global Awards 2021 a fost acordat de Dubai Economy la premiile anuale Business Excellence Awards.

La Premiile pentru excelență în afaceri din acest an, Dubai Economy a acordat companiei Samsung (prin Samsung Gulf Electronics) râvnitul Dubai Quality Global Awards 2021. Premiul a recunoscut faptul că Samsung are cele mai înalte standarde profesionale în practicile și performanța organizațională. Anunțul a fost făcut pe 28 iunie de șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al EAU.

Dubai Quality Global Awards 2021 pentru Samsung

Sami Al Qamzi, director general, Dubai Economy, a declarat conform Gulfnews. „Multinaționalele au un rol major în călătoria de excelență din Dubai. Orașul a crescut în importanță ca centru de afaceri global și destinație de investiții. Premiul reflectă o recunoaștere a importanței întreprinderilor pentru Dubai și hotărârea de a se asigura că toate companiile și organizațiile din Emirat și împărtășesc practicile în furnizarea celor mai bune servicii clienților lor și comunității. Felicităm Samsung pentru câștigarea Dubai Quality Global Awards 2021 și pentru eforturile sale în îmbunătățirea competitivității și creșterii durabile.”

Seong Hyun Lee, președinte, Samsung Gulf Electronics, a spus: „A fi recunoscut cu Dubai Quality Global Award este o onoare. Este recunoașterea eforturilor noastre de a asigura cea mai înaltă calitate a serviciului pentru clienți. Privind în viitor, vom continua să susținem cele mai înalte standarde de excelență în ceea ce privește serviciile și performanța.”

Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume (828 metri), a fost construit de Samsung C & T Corporation. Costurile totale au fost de peste 1,4 miliarde USD. Lifturile care deservesc etajele superioare au o viteză de 64 km/h.

Premiul evaluează mărcile în conformitate cu Fundația Europeană pentru Managementul Calității (EFQM). Aceasta clasifică nivelul de excelență în funcție de un sistem de stele cuprins între 3 și 7. Dubai Economy a evaluat Divizia de servicii pentru clienți Samsung în domeniile de conducere, strategie, oameni, parteneriate și resurse. Samsung primind recunoașterea de 6 stele în cadrul Dubai Quality Global Awards 2021. În plus, realizările au fost măsurate în patru sub-criterii: rezultatele clienților; rezultatele oamenilor; rezultatele societății și rezultatele afacerii.