Samsung a lansat o ediție specială „fotbal” a lui Gear S3 Frontier

889

Samsung a lansat o ediție limitată „fotbal” a lui Gear S3 Frontier, special pentru fanii echipei FC Spartak Moscova. Smartwatch-ul Samsung vine personalizat în culorile clubului din capitala Rusiei. Această ediție „de fotbal” Gear S3 Frontier este disponibilă pentru achiziționare de la magazinul oficial FC Spartak sau de pe site-ul Ozon.

Fanii și admiratorii lui FC Spartak Moscova au posibilitatea să-și exprime dragostea și devotamentul pentru club, conform site-ului IotGadgets. Ediția limitată „fotbal” a ceasului Gear S3 Frontier este o combinație perfectă de fotbal și un dispozitiv modern portabil.

În plus ca un cadou, fiecare cumpărător primește un autograf de la unul dintre jucătorii de fotbal ai clubului. Jucători ca George Jikia, Nikolai Rasskazov, Roman Zobnin, Alexander Selikhov și alții vor da autografe. Vor fi acordate și bonusuri de la partenerul clubului, Ozon. De asemenea, cumpărătorii primesc din partea clubului moscovit și un cod unic pentru a descărca o față de ceas Spartak. Curele de ceas cu simbolurile „Spartacus” sunt, de asemenea, disponibile.

În afară de personalizările specifice echipei ruse, Gear S3 Frontier are aceleași caracteristici

Pentru FC Spartak, această colaborare a fost primul proiect în domeniul aparatelor portabile. Suntem încântați că suntem pe aceeași lungime de undă cu Samsung. Liderul mondial are o istorie de jumătate de secol și este un deschizător de drumuri, nu numai în industria high-tech, ci și în rândul producătorilor de echipamente pentru viață„. A declarat Atamanenko Alexander Vladimirovici, director comercial al FC Spartak Moscova.

Clubul Spartak Moscova a fost fondat la 18 aprilie 1922. Atunci echipa Spartak Moscova a fost creată de către sindicat și a fost văzută ca „Echipa tuturor”. A fost un răspuns la CSKA Moscova, echipa armatei, Dinamo Moscova echipa miliției și Lokomotiv Moscova echipa Căilor Ferate. Spartak are câștigate 12 campionate ale URSS și 10 ale Rusiei.

În ceea ce privește ceasul în sine, Gear S3 este încă printre cele mai bune smartwatch-uri aflate la ora actuală pe piață. Dispune de un afișaj circular de 1,3 inch cu o rama rotativă. Sub capota aveți un procesor Exynos 7270 de 1 GHz cu un GPU Mali-T720. Există, de asemenea, o multitudine de senzori încorporați: accelerometru, barometru, senzor de giroscop, senzor HR, senzor de lumină. Ceasul este certificat cu standardul militar american MIL-STD-810 și IP68 pentru rezistența la apă și praf. Puteți găsi specificațiile complete ale smartwatch-ului în review-ul nostru de pe iLove Samsung.

Gear S3 Frontier un excelent smartwatch Samsung

Ceasul inteligent Samsung Gear S3 Frontier combină designul unic cu fiabilitatea și calitatea specifică Samsung. Echipat cu o carcasă din aliaj de oțel inoxidabil 316L, rezistent la șoc, acestea funcționează chiar la temperaturi extreme, ridicate sau joase. O curea confortabilă, un cadru rotativ unic, un ecran luminos și o baterie puternică fac dispozitivul incredibil de ușor de utilizat și poate funcționa până la patru zile fără reîncărcare.

Samsung a pus un preț pe ediția limitată „fotbal” a lui Gear S3 Frontier de 18.150 ruble, aproximativ 247 euro. Samsung Gear S3  Frontier poate fi achiziționat de la magazinul oficial al FC Spartak sau de pe site-ul Ozon.