Samsung lansează “Embrace your game” – o inițiativă dedicată gamingului

217
Samsung lanseaza Embrace your game
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics lansează un program inovator de instruire la nivel european pentru a ajuta gamerii să-și dezvolte abilitățile în domeniu și să ajungă astfel la cel mai înalt nivel. Platforma “Embrace your game” integrează cele mai bune review-uri și recomandări despre jocuri de la gameri și creatori de conținut de top, plus previzualizări exclusive ale produselor noi.

Platforma de brand Samsung „Embrace your game” reunește cei mai buni jucători profesioniști și creatori de conținut din industria gamingului. Aceștia vor oferi pe noua platformă informații, recomandări sau tutoriale. Canalul global de YouTube va găzdui sesiuni de streaming și antrenamente interactive. De asemenea, va prezenta și materiale realizate de către experți pentru a ajuta fiecare tip de jucător să-și dezvolte abilitățile. Platforma va oferi și previzualizări ale celor mai recente produse Samsung și tehnologii dedicate gaming-ului.

Un exemplu în acest sens este Secțiunea Level Up Gamer Training care oferă sfaturi și secrete pentru a obține performanță în jocuri precum Diablo Immortal sau World of Warcraft. Indiferent de tipul de jucător, amator sau profesionist, Level Up oferă informații pentru fiecare categorie și cele mai bune recomandări de jocuri potrivite pentru smartphones, PC sau console.

“Embrace your game” o platformă pentru gameri lansată de Samsung

„Samsung dorește să ajute utilizatorii să se bucure de cea mai bună experiență de gaming. Programul Gamer Training va ajuta tot mai mulți pasionați să devină și mai buni la jocurile preferate și poate chiar să își dezvolte o carieră în domeniu”. A declarat Benjamin Braun, Director de Marketing al Samsung Europe, potrivit The Practice România. „Suntem entuziasmați să lucrăm cu experți și creatori de conținut fantastici, printre care se numără Randolph sau Activision Blizzard. Inițiativa „Embrace your game” îi va ajuta pe toți să se simtă parte din lumea jocurilor. Iar acesta va deveni o parte și mai importantă a culturii la nivel european.”

Printre jucătorii profesioniști și creatorii de conținut care vor apărea în Level Up, se numără:

  • QueenE: expertă în Overwatch 2, celebră pentru comentariile sale și sfaturile inteligente pentru jocuri. A condus echipa Suediei în cadrul Cupei Mondiale Overwatch 2018. A fost medaliată cu bronz (la feminin) la Campionatul Mondial de StarCraft 2.
  • AnnacakeLIVE: creator de conținut, streamer cu popularitate pe Twitch cu performanțe notabile în Diablo.
  • LittleMoTAC: streamer activ al Overwatch 2, susținător vocal al diversității și incluziunii, promovând o reprezentare mai bună în lumea jocurilor video.
  • Rage Darling: o creatoare de conținut carismatică, recunoscută pentru abordarea inclusivă și pasiunea pentru World of Warcraft.

Pentru cei care caută cele mai bune monitoare, telefoane și alte produse pentru a-și maximiza configurarea sistemului de gaming, secțiunea de hardware a Gamer Training oferă recomandări pentru toți jucătorii. De la căutarea celui mai bun televizor pentru gaming la construirea unui PC personalizat de la zero, schimbarea GPU-urilor sau cele mai bune carduri SSD, toate informațiile vor fi accesibile într-un singur loc. Adaptându-se tuturor tipurilor de configurări de gaming, fie că este vorba despre smartphone, PC sau gaming pentru consolă, platforma va conține informații relevante pentru toate nevoile.

Samsung are o gamă variată de produse de gaming

Gamer Training face parte din noua platformă „Embrace your game” de la Samsung. Inițiativa celebrează stilurile diferite de gameri și faptul că această comunitate diversificată ia amploare. Samsung a dezvoltat o gamă de produse de gaming care permit oricărui jucător să-și personalizeze configurarea pentru a se potrivi cu stilul său, știind că produsele de cea mai bună calitate creează experiențe incredibile pentru gameri. Printre produsele recomandate în campania „Embrace your game”, sunt:

  • Samsung Galaxy S23 Ultra. Acesta are procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, cel mai rapid procesor de pe piață și 928,1 GB de spațiu de stocare disponibil. Capacitatea bateriei este de până la 25 de ore pentru redarea LTE și Wi-Fi.
  • Televizorul QN90C Neo QLED 8K HDR Smart TV de 65 inch (165,1 centimetri). Tehnologie Quantum Matrix cu Mini LED-uri pentru a crea o imagine incredibil de clară. Procesorul Neural Quantum 4K utilizează inteligența artificială și 20 de rețele neurale pentru a optimiza sunetul, luminozitatea, culoarea și detaliile.
  • Monitorul Odyssey OLED G9. Prezintă primul ecran OLED DQHD cu aspect ratio 32: 9 din lume. Procesorul Neo Quantum Pro asigură o calitate excelentă a imaginii, folosind inteligența artificială pentru a determina care părți ale unei imagini trebuie îmbunătățite. Noul monitor va include și Gaming Hub de la Samsung. Aceasta este o aplicație bazată pe cloud care elimină necesitatea de console sau descărcări lente de jocuri.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.samsung.com/uk/game-portal/