Acasă Stiri Samsung Experience 10 Launcher pentru telefoanele Galaxy cu Oreo

Samsung Experience 10 Launcher pentru telefoanele Galaxy cu Oreo

Aplicația Samsung Experience 10 Launcher este compatibilă cu dispozitivele Samsung care rulează Android 8.0 și 8.1. Acest Launcher este asemănător celui care face parte din Samsung Experience 9.5 aflat pe Galaxy Note 9, dar are unele modificări. Au apărut o serie de fotografii cu această aplicație pe Galaxy S9, care ne-a dat o idee cu privire la această actualizare. Samsung Experience 10 Launcher APK este acum disponibilă pentru descărcare.

Această actualizare are pictograme puțin mai mari în sertarul de aplicații, precum și în foldere. De asemenea, are o animație nouă pentru lansarea Bixby Home. Conform SamMobile, Bixby Home, pentru cei care îl folosesc, se lansează mai repede decât la Samsung Experience 9.5 Launcher. Setările pentru aplicație au același fundal negru și stilul cardului alb supradimensionat, o caracteristică de bază a aplicației Samsung Experience 10.

Samsung Experience 10 Launcher pe telefoanele high-end Samsung

Samsung Experience 10 Launcher, va rula pe orice dispozitiv Samsung Galaxy care rulează Android 8.0, 8.1 Oreo sau Android 9 Pie. Asta înseamnă că acest lansator poate fi descărcat pe Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge și Galaxy Note FE. De asemenea, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy Note 9 beneficiază de acest lucru.

Aplicația se poate instala deja de cei care dețin un Galaxy S9 sau Galaxy S9+ cu procesor Snapdragon. Probabil cei mai mulți dintre utilizatori vor dori să instaleze acest software după ce programul beta este terminat. Samsung Experience 10 aduce schimbări majore pentru interfața cu utilizatorul, iar lansatorul face parte din interfața respectivă.

XDA-Developers este un site ce se ocupă de software mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. Portalul XDA este o sursă permanentă pentru știrile privind dezvoltarea sistemului Android și telefonelor mobile. Joshua Solan administrează și deține XDA Developers prin intermediul companiei sale JB Online Media cu sediul în SUA.

Site-ul XDA-Developers a testat Samsung Experience 10 Launcher APK pe Galaxy Note 9 o săptămână. A funcționat foarte bine, au fost doar foarte puține probleme, inerente unei astfel de noi actualizări. Conform acestui site, dacă aveți un telefon Samsung Galaxy cu Android 8.0 Oreo sau mai nou, se recomandă instalarea aplicației.

Stiri

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...

Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Samsung a lansat anul acesta în ianuarie o noul serie emblematică de excepție: Samsung Galaxy S21. A fost și este întoarsă pe...

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...