Samsung definește experiența unică prin noi tehnologii pentru anul 2021

469
Samsung defineste experiența unica prin noi tehnologii pentru anul 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Anul acesta, Samsung a deschis noi drumuri de acces pentru o tehnologie care va defini următoarea eră a inovației mobile. Viziunea Samsung de a conecta dispozitivele inteligente cu telefoanele mobile s-a transformat în realitate. Pe parcursul ultimilor 10 ani, Samsung a pus bazele celei de-a cincea generație de tehnologie celulară, ajutând la construirea infrastructurii și la democratizarea 5G-ului la nivel global.

Samsung a intuit, de asemenea, potențialul uriaș al unui nou trend în industria de tehnologie mobilă, și anume, smartphone-urile pliabile. Compania a lansat această categorie pentru prima dată comercial în 2019, odată cu Galaxy Fold. După această premieră la nivel de inovație tehnologică și design, Samsung a plusat în acest segment prin lansarea lui Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2 în 2020.

Ieșind din această zonă, Samsung și-a orientat eforturile spre a face din lume un loc mai bun și mai sustenabil. În parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), acesta a promovat prin intermediul aplicației Samsung Global Goals cele 17 obiective de dezvoltare sustenabilă, extinzând longevitatea produselor prin crearea de dispozitive realizate din materialele durabile și ecologice.

Prima confirmare oficială că în ianuarie primim seria Galaxy S21!

Anul acesta a trebuit să ne remodelăm viața, să regândim modul în care operăm și să devenim mai flexibili. Tehnologia noastră ne-a permis să facem toate aceste lucruri. 2020 ne-a consolidat hotărârea de a valorifica pe deplin puterea și potențialul tehnologiei. Putem să le oferim oamenilor experiențe personalizate care să le îmbogățească viața prin libertatea de a-și adapta experiențele mobile în așa fel încât acestea să se potrivească cu stilul lor de viață – nu invers. Astfel, le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în 2020. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe începând cu luna ianuarie!“, a spus TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Este o confirmare din partea Samsung că în ianuarie primim seria Galaxy S21!

Cu sprijinul inginerilor și dezvoltatorilor săi, compania sud-coreeană va continua să extindă capabilitățile avansate în materie de AI pe dispozitivele Galaxy. Va continua să sprijine cercetarea și colaborarea open source, dar și tehnologiile avansate (UWB), aflat pe seria Galaxy Note 20. Samsung va lansa în curând capabilități de conectivitate, care vor transforma modul în care oamenii vor deschide ușile sau se vor raporta la experiența auto, facilitând, de asemenea, localizarea rapidă a obiectelor, de la chei, portofel, până la animalul de companie.

Samsung Electronics produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea. Compania are veniturile egale cu aproximativ 17% din PIB-ul Coreei de Sud. Are o influență puternică asupra dezvoltării economice, a politicii, mass-mediei și culturii din Coreea.

Samsung își va extinde portofoliul de produse pliabile în 2021

Compania va continua să extindă portofoliul de dispozitive pliabile. Cu noile produse această categorie inovatoare poate ajunge la un nivel mai accesibil și la mai mulți utilizatori. Deși Samsung se mândrește cu funcțiile premium ale camerelor de pe smartphone-urile sale, nu va înceta niciodată să-și depășească performanțele. Astfel anul 2021 va fi rezervat unor noi capacități super-inteligente, de calitate profesională, atât pe partea foto, cât și pe cea video. În plus, pentru că Samsung este întotdeauna la curent cu feedback-ul utilizatorilor, va integra unele dintre cele mai iubite caracteristici ale gamei Galaxy Note și pe alte noi dispozitive.

În concluzie, gigantul tech forțează fără încetare limitele tehnologice actuale. În general tehnologia este limitată de imaginația fiecăruia dintre noi. Se pare că Samsung nu are limite în domeniul acesta! „Limitările și limitele sunt pentru alte mărci nu pentru Samsung”, a spus TM Roh șeful Samsung Mobile.