SmartThings Find înlocuit cu Samsung Find în interfața One UI 6.1

208
SmartThings Find va fi Samsung Find
Sursa foto: via sammobile.com

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra sunt primele telefoane care rulează noul software Samsung One UI 6.1 din cutie. Aduce câteva funcții AI noi ca parte a Galaxy AI, dar și îmbunătățește funcțiile existente. Una dintre aceste caracteristici este și SmartThings Find, pe care Samsung l-a îmbunătățit și transformat într-o aplicație separată, simplificând lucrurile. Dar, acum avem Samsung Find în loc de SmartThings Find!

Samsung a făcut mai multe modificări cu interfața One UI 6.1. Una dintre aceste modificări include desprinderea funcției SmartThings Find într-o aplicație separată numită Samsung Find. Noua aplicație nu este doar un spin-off – ceva derivat dintr-un lucru deja existent. Samsung Find adaugă, de asemenea, o funcție pentru a găsi persoane (membrii familiei), mai degrabă decât să fie limitat la doar dispozitive.

Această aplicație are trei file: Dispozitive, Articole și Persoane, potrivit SamMobile. Fila Dispozitive – Devices arată unde sunt dispozitivele dvs. și ale membrilor familiei dvs. În același timp, fila Elemente – Items vă permite să vă găsiți etichetele inteligente Galaxy. Fila Persoane – People din Samsung Find vă permite să vă împărtășiți locația membrilor familiei și invers.

Mishaal Rahman, care a descoperit acest lucru, a remarcat că noua aplicație pare să nu aibă funcția „Notificare când rămâne în urmă – Notify When Left Behind”. După cum sugerează și numele, funcția vă trimite o notificare pentru a vă anunța că este posibil să fi lăsat în urmă un element sau un dispozitiv important. De exemplu, dacă lăsați cheile mașinii (atașate la un Galaxy SmartTag 2) în birou, acesta vă va anunța când părăsiți zona biroului.

Biroul Resolute, de la Casa Albă, este cel mai celebru din lume. Biroul a fost un cadou de la Regina Victoria pentru președintele Rutherford B. Hayes în 1880. A folosit de mai mulți președinți ai SUA ca birou, inclusiv ultimii cinci președinți.

Această aplicație este preîncărcată pe dispozitivele care rulează interfața Samsung One UI 6.1 din cutie. Momentan acestea sunt doar Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24. Alte dispozitive care primesc actualizarea One UI 6.1 ulterior pot descărca aplicația Samsung Find din Galaxy Store. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive vor primi Samsung One UI 6.1!