Samsung First Look 2021 – ecranele viitorului mai aproape decât credem

473

Înainte de primul eveniment major din acest an, CES 2021, compania a organizat Samsung First Look 2021. Gigantul high-tech sud-coreean a dat încă o dată, dacă mai era nevoie, dovada măiestriei în materie de ecrane. În acest domeniu, dar și în altele, Samsung nu are egal în lume.

Samsung va organiza mai multe evenimente online luna aceasta. Debutul a fost cu Samsung First Look 2021, urmează pe 11 ianuarie CES 2021 și apoi pe 12 ianuarie lansarea procesorului Exynos 2100. Punctul culminant va fi pe 14 ianuarie când primim seria Galaxy S21, Samsung Galaxy Buds Pro și alte bunătăți de la Samsung.

La evenimentul Samsung First Look 2021 organizat online compania a lansat liniile TV Neo QLED, MICRO LED și Lifestyle pentru 2021. Noua linie subliniază angajamentul Samsung față de accesibilitate, durabilitate și inovație cu noi progrese care ajută la redefinirea rolul televiziunii în casele consumatorilor.

Un viitor durabil și accesibil pentru toți – Samsung First Look 2021

Funcțiile de accesibilitate 2021 ale Samsung – disponibile acum pentru toate modelele 2021 QLED și Neo QLED – aduc cele mai noi progrese în tehnologie și inteligență artificială (AI) pentru a ajuta mai mulți oameni să se bucure confortabil de experiența lor TV. Linia 2021 adaugă noi caracteristici, cum ar fi Caption Moving, Zoom în limbajul semnelor și audio multi-canal. În acest fel oferă celor cu deficiențe de auz, surzi, persoanelor cu vedere slabă și nevăzătorilor posibilitatea de a-și optimiza vizionarea în funcție de nevoile și preferințele lor. Până în 2022, Samsung se angajează să își extindă Ghidul vocal, caracteristică – care oferă ghidare audio pentru persoanele cu deficiențe de auz și cele cu vedere slabă. Samsung va continua să dezvolte noi funcții bazate pe AI pentru a spori accesibilitatea televizoarelor Samsung în anii următori.

Neo QLED face un salt cuantic în tehnologia de afișare TV

Samsung introduce o nouă tehnologie de afișare, Neo QLED, la modelele sale emblematice 8K (QN900A) și 4K (QN90A). Samsung duce QLED-urile la următorul nivel activat de o nouă sursă de lumină, Quantum Mini LED controlată precis de Quantum Matrix Technology și Neo Quantum Processor, un procesor de imagine puternic optimizat pentru Neo QLED.

Neo QLED beneficiază de puternicul procesor Neo Quantum de la Samsung cu capacități îmbunătățite de upscaling. Utilizează până la 16 modele de rețea neuronală diferite. Procesorul Neo Quantum poate optimiza calitatea imaginii la ieșirea imaginii 4K și 8K, indiferent de calitatea intrării.

Samsung Neo QLED 8K are un nou design Infinity One – un ecran aproape fără rame. Astfel oferă o experiență de vizionare mai captivantă într-un design elegant și un nou factor de formă. Neo QLED 8K include, de asemenea, mai multe funcții audio premium; Sunetul dinamic al obiectului de urmărire (OTS) Pro corespunde mișcării obiectelor de pe ecran; SpaceFit Sound analizează mediul fizic al televizorului instalat și emite sunet captivant adaptat în mod special spațiului dvs.

Modelele Samsung 2021 Neo QLED 8K și 4K oferă funcții inteligente care extind și mai mult rolul televizorului. Aceste funcții îi ajută pe consumatori să-și satisfacă nevoile când vine vorba de fitness, divertisment și biroul de acasă.

Deschiderea unei noi ere ca design și imagine cu MICRO LED

În 2021, promisiunea Micro LED vine acasă cu Samsung First Look 2021. Cu noua linie MICRO LED, Samsung a pus Micro LED la dispoziție pentru prima dată într-un factor de formă tradițional TV. Noua serie Samsung Micro LED este disponibilă în modele de 110 inch (279,4 centimetri) și 99 inch (251,46 centimetri). Până la sfârșitul anului vor fi disponibile și modele mai mici. Noua linie MICRO LED utilizează lumini LED de dimensiuni micrometrice pentru a elimina lumina de fundal și filtrele de culoare utilizate în afișajele convenționale. Este auto-iluminat, producând culori și luminozitate uimitor de realiste prin intermediul celor 24 de milioane de LED-uri controlate individual. Cu un design Monolith și un raport ecran-corp de peste 99%, tot ce veți vedea este calitatea imaginii uluitoare.

Samsung și-a inovat caracteristicile Smart TV pentru a profita de ecranul masiv al noii linii MICRO LED. De exemplu, consumatorii pot folosi funcția 4Vue (Quad View) pentru a viziona confortabil până la patru surse de conținut diferite simultan pe un singur ecran. Vizualizatorii pot conecta mai multe dispozitive externe. Astfel pot ține pasul cu mai multe jocuri simultan, totul la o calitate și dimensiuni uimitoare.

În cele din urmă, experiența audio dinamică a noului MICRO LED este la fel de captivantă ca și imaginile sale. Cu Majestic Sound, acesta oferă un sunet uluitor pe 5,1 canale, fără difuzor extern! Astfel transformă orice cameră într-un home theater de lux.

Portofoliului TV Lifestyle a fost îmbunătățit

Samsung aduce, de asemenea, îmbunătățiri liniei sale TV Lifestyle 2021 la Samsung First Look 2021. Cu design și noi factori de formă, noile televizoare vor reflecta interesele și gusturile în schimbare ale consumatorilor. De la lansarea sa în 2017, The Frame a redefinit televizorul, transformând ecranele în opere de artă uimitoare. A fost vândut în peste un milion de exemplare.

Versiunea 2021 se bazează pe moștenirea inovatoare a televizorului, oferind o experiență mai personalizabilă într-o formă mai subțire. Noul The Frame este cu aproximativ jumătate mai subțire comparativ cu modelele anterioare, reflectând adâncimea unei rame tradiționale. Noile opțiuni de cadre atașabile sunt disponibile în cinci opțiuni de culoare și două stiluri diferite personalizabile pentru a se potrivi cu estetica oricărei camere în care se află cadrul.

Cu un abonament la noul magazin de artă The Frame, consumatorii se vor putea bucura de peste 1.400 de piese. Noua tehnologie Samsung de auto-curare bazată pe AI analizează mai bine preferințele individuale ale consumatorilor pentru a recomanda lucrări de artă.

Cu opțiuni aproape nesfârșite de personalizare, portofoliul Lifestyle Samsung, inclusiv The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace și The Premiere actualizează imediat decorul oricărei case.

Pentru mai multe informații despre liniile TV 2021 ale Samsung, vă rugăm să vizitați https://www.samsung.com/.