Samsung a lansat un nou frigider cu uși franceze foarte personalizabil

355
Samsung a lansat un nou frigider cu usi franceze foarte personalizabil
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea globală a unui nou frigider cu uși franceze la comandă, începând din Statele Unite. Noul frigider va fi apoi disponibil în mai multe în regiuni din întreaga lume până la sfârșitul anului. Prezentat inițial la CES 2022, noul model este disponibil în configurații cu 3 și 4 uși cu opțiuni care includ Family Hub. Odată cu această lansare, gama Samsung Bespoke include acum un model potrivit pentru nevoile fiecărei familii.

Noua serie combină designuri unice și personalizabile cu cele mai recente inovații de stocare și răcire ale Samsung. Astfel oferă consumatorilor frigiderul pe care și l-au dorit-o întotdeauna cu confortul de care au cu adevărat nevoie. O gamă de 12 finisaje elegante din sticlă și oțel permite familiilor să aleagă aspectul perfect pentru a-și completa bucătăria. În același timp, tehnologia SpaceMax asigură utilizatorii că își pot depozita confortabil toate alimentele pentru toate tipurile de gătit.

Lansarea frigiderului nostru cu uși franceze la comandă extinde opțiunea consumatorilor pentru tipurile de frigidere. Noul frigider aduce personalizarea și confortul pe care utilizatorii la comandă le cunosc și le iubesc”. A declarat Hyesoon Yang, șeful departamentului de experiență pentru clienți al aparatelor digitale la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.

Frigiderul tău în felul tău – noul frigider Samsung personalizabil

Disponibil într-o varietate de culori și finisaje elegante, frigiderul cu uși franceze la comandă permite familiilor să-și transforme bucătăria pentru a-și personaliza stilul de viață. Stilul îngrijit și modern al frigiderului include panouri interschimbabile, uși plate și mânere încastrate pentru un aspect încorporat perfect.

În toamna anului 1912, Eduard Maurer și Benno Strauss de la compania Krupp au înregistrat două brevete de oțel inoxidabil în Germania. Harry Brearley este considerat inventatorul oțelului inoxidabil în UK și Elwood Haynes în SUA (1913).

Eleganța designului asigură că acesta nu va arăta deplasat atunci când este instalat alături de aparate și dulapuri existente. Integrarea distribuitoarelor de apă și gheață în interiorul aparatului subliniază simplitatea elegantă a designului.

O gamă de 12 finisaje din sticlă și oțel invită familiile să fie creative atunci când selectează designul frigiderului perfect pentru bucătăria lor. Finisajele din sticlă includ culori de cărbune, gri, roz, alb, precum și noile Clean Sunrise Yellow, Clementine și Morning Blue. Finisajele din oțel includ negru mat, bleumarin, oțel inoxidabil, toscan și noul verde smarald.

Caracteristici convenabile maximizează performanța

Frigiderul cu uşă franceză la comandă este echipat cu cele mai recente inovaţii Samsung în materie de răcire şi depozitare. Aceste caracteristici convenabile oferă familiilor apă proaspăt filtrată și le oferă libertatea de a personaliza setările de răcire.

Încorporat în interiorul frigiderului pentru a reduce riscul de contaminare, Beverage Center oferă acces rapid și ușor la apă rece. De îndată ce este introdus în frigider, ulciorul pentru umplere automată se umple automat cu apă purificată, care poate fi infuzată cu fructe și ierburi pentru a crea băuturi delicioase.

Dual Auto Ice Maker produce atât Cubed Ice, cât și Ice Bites. Acestea sunt mai mici decât cuburile de gheață și pot răci băuturile mult mai repede. Frigiderul Samsung este capabil să producă 2,4 kg de gheață pe zi și poate stocha până la 4,5 kg. Este de două ori mai mult decât alte aparate de gheață. Capacul său glisant face ușoară utilizarea unei linguri de gheață și ajută la protejarea gheții de expunerea la aer atunci când ușa congelatorului este deschisă.

FlexZone al frigiderului ajută la păstrarea alimentelor mai proaspete pentru mai mult timp, păstrându-le în condiții optime. Are cinci moduri de temperatură prestabilite, inclusiv Soft Freeze, Carne/Pește, Băuturi, Deli și Vin. Flex Zone controlat independent oferă familiilor flexibilitatea de a stoca foarte multe articole în funcție de nevoile lor.

Mai mare este mai bine

Familiile moderne au nevoie de frigidere care să corespundă stilului lor de gătit, cu spațiu de depozitare maximizat și păstrarea prospețimii. Cu îmbunătățiri care creează mai mult spațiu pentru articolele obligatorii ale familiilor, frigiderul cu uși franceze la comandă face mai ușor pentru utilizatori să depoziteze mai multe alimente mai eficient.

Interioarele spațioase ale modelelor au fost posibile în parte datorită tehnologiei SpaceMax de la Samsung. Izolația de înaltă eficiență a permis ca pereții interiori ai frigiderului să fie subțiri, creând mai mult spațiu pentru alimente.

Cu mai multe familii care consumă produse proaspete în zilele noastre, Big Veggie Box de mare capacitate oferă un spațiu convenabil pentru a păstra toate tipurile de fructe și legume proaspete. Compartimentul trimite în trecut frigiderele dezordonate și legumele ofilite, păstrând alimentele mai mult timp la temperatură optimă. Crearea mai multor spații pentru produse proaspete economisește spațiu pe rafturile frigiderului, ajutând, de asemenea, familiile să economisească timp și deplasări la magazin.

Între timp, New Big Pantry este un sertar dedicat care permite familiilor să depoziteze mult mai multă carne, carne de pasăre și alte ingrediente delicate precum peștele. Alimentele pregătite în prealabil și trusele de masă se potrivesc perfect în interior, astfel încât rafturile interioare ale frigiderului pot fi păstrate îngrijite și organizate. Există chiar și un spațiu dedicat pentru păstrarea în poziție verticală a băuturilor conservate.

Mai multă distracție cu Family Hub

Disponibilitatea Family Hub adaugă noi straturi de distracție și eficiență la gestionarea întregii bucătării și gospodărie. Funcțiile platformei au fost extinse pentru 2022 pentru a face și mai ușor pentru familii să rămână conectate, organizate și distrase.

Acum, pe lângă partajarea fotografiilor și mesajelor, familiile pot folosi Family Hub pentru a viziona Samsung TV Plus, a asculta muzică și a se bucura de experiențe de vizionare continuă prin oglindirea conținutului de pe Samsung Smart TV sau smartphone-ul Samsung Galaxy. View Inside permite familiilor să verifice de la distanță interiorul frigiderului. Astfel pot să verifice tipurile de alimente și să creeze liste de cumpărături și memento-uri. View Inside a fost actualizat pentru a identifica articolele cu mai multă precizie.

Cu noul suport Alexa încorporat, Family Hub permite consumatorilor să acceseze serviciile cheie Amazon direct din frigider. Familiile pot vorbi cu Alexa, pot asculta Amazon Music și Audible, pot citi cărți Kindle și chiar pot înlocui filtrul de apă al frigiderului lor cu Smart Reorders.