Samsung a anunțat noi funcții îmbunătățite pentru Bixby Vision

797
Sursa Foto: PhoneArena.com

Gigantul high-tech sud-coreean Samsung tocmai a dezvăluit o serie de funcții noi pe care Bixby le va primi în zilele următoare. Așa că dacă sunteți fan AI, iată la ce ar trebui să vă așteptați. În primul rând, adăugarea unor funcții îmbunătățite Bixby Vision ar trebui să faciliteze ca utilizatorii să fie mai productivi și să facă mai mult în mișcare.

De exemplu, una dintre noile funcții Bixby Vision vă poate ajuta să vedeți cum vă vine o anumită ținută. Altă funcție, prin folosirea camerei smartphone-ului, poate căuta un produs similar cu unul aflat chiar din fața voastră. În plus, Bixby poate acum să traducă bucăți mari din texte și să transforme un poster de film obișnuit într-un trailer de film AR. Toate cu noile funcții îmbunătățite ce vor fi disponibile pe Bixby Vision.

Bixby Vision poate traduce bucăți mari de text

Live Translation – traducere live este o caracteristică complet nouă la Bixby Vision. Aceasta permite asistentului inteligent Samsung să capteze mai multe rânduri de text și să le transpună în realitate mărită, fără a fi nevoie să faceți o poză. Funcția va funcționa în timp real cu 54 de limbi de intrare și 104 limbi de ieșire. Citește momentan în 54 de limbi și traduce textul în 104! În acest fel puteți citi texte sau meniuri la un restaurant peste tot în întreaga lume.

Picture Play permite Bixby să transforme afișele de film în trailer-uri pentru filme. Pur și simplu îndreptați camera spre afiș, panou publicitar sau alte tipuri de anunțuri pentru a obține detaliile de care aveți nevoie. Mai mult, veți putea obține tot felul de informații despre filmul respectiv, cum ar fi distribuția sau ratingul recenziilor.

Bixby a fost anunțat pe 20 martie 2017 cu Galaxy S8 și S8+. Bixby are trei părți, cunoscute: „Bixby Voice”, „Bixby Vision” și „Bixby Home”. Numele Bixby este asociat cu Star Trek, Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction care a scris mai multe episoade din Star Trek.

Una dintre principalele caracteristici Bixby Vision, numită Home Decor, permite utilizatorilor „să-și decoreze” spațiile de locuit cu mobilier. Utilizatorii pot orienta camera lui Galaxy Note 10 către un spațiu gol din camera lor, pot apela la Bixby Vision și selecta Home Decor. Datorită capacităților camerei de profunzime piesele de mobilier se pot încadra corect în cameră iar obiectele pot fi chiar deplasate și rotite.

Toate bune și frumoase dar, Samsung a anunțat că aceste funcții noi vor fi disponibile pe seria Galaxy Note 10. Compania sud-coreeană nu a menționat nimic despre alte modele de telefoane Samsung ce vor primi noile funcții Bixby Vision.