Samsung probabil va furniza lentile pentru camerele foto la seria iPhone 12

630
Sursa Foto: via SamMobile.com

Seria Apple iPhone 12 este pe cale să devină mult mai apropiată de smartphone-urile Samsung. Un cunoscut analist Apple a sugerat că cele două companii sunt susceptibile să ajungă la un acord pentru un alt contract important de furnizare. Nu știm dacă va fi ceva surprinzător, având în vedere că prima generație de iPhone a avut lentile pentru camerele foto produse de compania sud-coreeană.

Se pare că, în curând, Apple va începe să testeze lentile 6P de la Samsung, pe care le poate utiliza nu numai pentru seria iPhone 12, dar ar putea chiar să se încorporeze și în alte produse. Apple va reamenaja liniile de asamblare pentru a lua în calcul noile lentile 6P Samsung. Informația provine de la cunoscutul analist Apple Ming-Chi Kuo și a fost preluată de SamMobile.

Samsung oferă un avantaj de durată pentru Apple

Zilele trecute am scris că fiecare smartphone premium de pe piață are un pic de Samsung. Se pare că de acum Apple va avea mai mulți stropi de Samsung în telefoanele sale. Persoane din domeniu din Coreea de Sud susțin că Samsung va începe să livreze lentile către Apple până la sfârșitul anului. Acest plus nou în rețeaua de aprovizionare Apple va debuta mai mai modest, vor fi livrate cantități mici. Compania din Cupertino vrea să se asigure că sticla fabricată de Samsung este viabilă pentru cerințele sale specifice; nu atât în ​​ceea ce privește calitatea, ci scalabilitatea imediată.

Se pare că Apple, conform Ming-Chi Kuo, consideră perspectiva cumpărării de lentile de la Samsung ca un câștig. Prin acesta compania Apple își va diversifica lanțul de aprovizionare, îmbunătățind astfel sustenabilitatea acestuia. De asemenea, Apple aduce încă o companie ca furnizoare de lentile pe lângă cele trei existente. Furnizorii de lentile existenți sunt companiile GSEO, Kantas și Largan Precision.

Largan Precision Company Limited este o companie din China fondată în 1987. Largan Precision operează în prezent patru fabrici în Taiwan și două în China. Este un furnizor major de module de lentile pentru camere inteligente, tablete și camere digitale.

Și din alt punct de vedere compania Apple este interesată de a colabora cu Samsung Electro-Mechanics în soluțiile pentru telefoane. Nu în ultimul rând, deoarece partenerul său de lungă durată în materie de camere foto, LG Innotek, a atras compania într-o dispută legată de IP (proprietatea intelectuală). Gigantul coreean, pe de altă parte, are o mulțime de tehnologii unice în materie de camere foto și teleobiective. Este un lucru foarte tentant pentru Apple în special după achiziția companiei Corephotonics de către Samsung în 2019.