Samsung Galaxy A10 primește actualizarea la Android 11

977
Samsung Galaxy A10 primeste actualizarea la Android 11
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a excelat în ceea ce privește actualizările de software în ultimul an, efectiv a surclasat pe toată lumea la acest capitol. Compania a lansat deja actualizarea Android 11 pentru majoritatea smartphone-urilor și tabletelor sale lansate în ultimii doi ani. Acum gigantul high-tech sud-coreean a început să lanseze actualizarea Android 11 pentru Samsung Galaxy A10.

Acest smartphone, Samsung Galaxy A10, a fost lansat la începutul anului 2019. Galaxy A10 (SM-A105F) a început să primească actualizarea Android 11 în India. Cel mai recent software vine cu versiunea de firmware A105FDDU6CUH2 și include patch-ul de securitate din iunie 2021, conform Universmartphone. Ca de obicei actualizarea se va extinde la nivel global în perioada următoare.

Android 11 ajunge și pe Samsung Galaxy A10

Actualizarea software-ului aduce o mulțime de caracteristici noi și un design UI actualizat pentru Samsung Galaxy A10. Funcțiile noi includ bule de chat; permisiuni de o singură dată; resetare automată a permisiunilor; secțiunea de conversații din zona de notificări; un widget dedicat pentru player media de sub comutare rapidă; fundaluri video pentru ecranul de apel și secțiunea de îngrijire a dispozitivului reproiectată.

Noul software include, de asemenea, versiuni îmbunătățite și actualizate ale aplicațiilor stoc precum Calendar, Galerie, Mesaje, Fișierele mele, Memento-uri, Samsung Internet, Samsung Keyboard și altele. Funcțiile de bunăstare digitală și control parental au fost îmbunătățite, de asemenea. Samsung Galaxy A10 primește, de asemenea, remedieri de erori; îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului și o mai bună securitate și confidențialitate cu cea mai recentă actualizare de software.

Cu peste 1.393 miliarde de locuitori (mai 2020), India este a doua țară cu cea mai mare populație din lume după China. Conform estimărilor, dacă creșterea populației rămâne ridicată, India ar putea depăși China încă din 2022.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy A10 în India, probabil ați primit deja o notificare cu privire la noua actualizare. Dacă nu a sosit puteți verifica manual navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Pentru că este o actualizare importantă de software vă recomandăm descărcarea printr-o rețea Wi-Fi, pentru a evita eventualele erori. În același timp asigurați-vă că aveți o baterie încărcată la 50%.

Samsung a lansat pe Galaxy A10 în martie 2019 cu Android 9 Pie. Dispozitivul a primit actualizarea la Android 10 și One UI 2.0 anul trecut. Actualizarea Android 11 lansată acum ar putea fi ultima sa actualizare majoră de Android pentru acest telefon. Vedeți mai multe despre Samsung Galaxy A10 pe I❤️Samsung!