Samsung Galaxy A13 posibil cu o cameră cu rezoluția de 50 megapixeli

555
Samsung Galaxy A13 posibil cu o camera de 50 de megapixeli
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung vinde o cantitate incredibilă din smartphone-urile sale entry-level. Au prețuri competitive și oferă specificații respectabile. Aceste dispozitive tind să se descurce bine pe piețele emergente, în special pentru cei care cumpără pentru prima dată smartphone-uri. Acum Samsung vrea să aducă o cameră de 50MP pe Samsung Galaxy A13.

Deci, este de la sine înțeles că Samsung încearcă să le îmbunătățească cu fiecare iterație. Samsung Galaxy A12 s-a clasat printre cele mai bune telefoane Samsung datorită raportului calitate-preț pe care l-a oferit. Samsung Galaxy A13 va fi succesorul său și primește un upgrade important în departamentul de cameră.

Samsung Galaxy A13 primește o cameră de 50MP

Conform SamMobile, care citează surse din Coreea de Sud, se pare că Samsung intenționează să echipeze pe Galaxy A13 cu o camera principală de 50 megapixeli. Dispozitivul va avea o configurație foto quad-camera. Pe lângă camera de 50MP va fi una cu unghi ultra-larg de 5 megapixeli, și două de 2MP, una macro și una de adâncime.

Va exista și o cameră pentru apeluri video și selfie de 8 megapixeli. Restul departamentului foto este exact aceeași cu Galaxy A12. Doar camera principală este actualizată de la 48 de megapixeli pe Galaxy A12 la 50MP pe Samsung Galaxy A13.

Pixelul este un element component, foarte mic, al imaginilor grafice digitale. Cuvântul provine din engleză de la PICture ELements (elemente de imagine). Un multiplu des întrebuințat este 1MP, care este egal cu un 1 milion de pixeli.

Mai multe informații anterioare au sugerat că dispozitivul va rula cu un procesor MediaTek Dimensity 700 cu suport 5G. Este posibil ca în final să vedem alt procesor pe Galaxy A13. Am aflat recent că Samsung are în lucru un procesor Exynos 1280 pentru telefoane entry-level. Poate ajunge acest procesor pe Galaxy A13. Predecesorul său Galaxy A12 a folosit un cip-set MediaTek, a venit cu o baterie de 5.000mAh și a avut un ecran HD+ TFT de 6,5 inch (16,51 cm). Încă nu știm nimic despre prețul lui Galaxy A13, dar va fi în jurul aceleași valori cum a avut A12.

Samsung a dezvăluit pe Galaxy A12 în noiembrie anul trecut și a ajuns la vânzare în ianuarie 2021. Posibil să vedem o cronologie similară pentru Samsung Galaxy A13. S-ar putea foarte bine să fie unul dintre primele dispozitive Samsung care vor apărea pe piață în 2022.