Samsung Galaxy A23e aproape de lansare, seamănă cu Apple iPhone SE

351
Samsung Galaxy A23e
Sursa foto: via notebookcheck.net

Se pare că Samsung se pregătește să lanseze un smartphone care ar putea fi confundat cu Apple iPhone SE. Cu o carcasă relativ mică și o singură cameră orientată spre spate, Samsung Galaxy A23e va fi un smartphone simplu fără alte prostii, care are și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Se pare că Samsung va vinde Galaxy A23e pentru mai puțin de 300 de euro și în zona euro.

@OnLeaks și Pricebaba au distribuit imagini cu Samsung Galaxy A23e, un smartphone foarte ieftin din din seria Samsung Galaxy A. În față, Galaxy A23e seamănă cu Galaxy A22, deși doar din față. Din anumite motive, Samsung a trecut la o singură cameră la spate, potrivit Notebookcheck. Samsung a renunțat pentru acest model la cele trei sau patru camere pe care compania le include de obicei în smartphone-urile sale medii, cum ar fi Galaxy A23.

Samsung Galaxy A23e cu ecran de 5,8 inch

De altfel, Samsung nu a pus un modul foto la spate, este acolo doar o singură cameră și blițul LED. La prima vedere este foarte ciudat cum arată la spate acest telefon Samsung Galaxy A23e, deloc asemănător cu alte smartphone-uri recente din seria Galaxy A. Pe scurt. Nu pare a face parte din seria mid-range Galaxy A.

În schimb, Samsung Galaxy A23e ne amintește mai mult de Apple iPhone SE 2022. Designul acestuia din urmă își are rădăcinile într-un model Apple mai vechi, Apple iPhone 6. Potrivit @OnLeaks, Galaxy A23e are un ecran de 5,8 inch (14,73 centimetri), ceea ce l-ar face semnificativ mai mic decât Samsung Galaxy A22. Mai exact, se zvonește că Galaxy A23e măsoară 149,8×70,7×8,9 mm, ceea ce este mult mai aproape de dimensiunile lui Apple iPhone 13 decât iPhone SE 2022. Pentru context, iPhone SE (2022) măsoară 138,4×67,3×7,3 mm, dar are un ecran de 4,7 inch (11,93 centimetri).

Pe lângă utilizarea sa în măsurarea lungimii, centimetrul este utilizat uneori pentru a raporta nivelul de precipitații măsurat de un pluviometru sau în hărți pentru a face conversii de la scara hărții la scara lumii reale (km).

Fotografiile cu Galaxy A23e arată că are un senzor de amprentă integrat în butonul de pornire. Deasupra acestuia se află un buton balansoar de volum. Telefonul are o mufă pentru căști de 3,5 mm; un port USB Tip-C; un difuzor în partea de jos; și rame mai groasă ale afișajului.

Se presupune că Galaxy A23e va fi disponibil „în scurt timp”, dar încă nu a fost furnizată o dată concretă. Galaxy A23e se va vinde cu amănuntul sub 300€ și va fi disponibil în albastru, alb și negru. Din păcate, alte detalii rămân necunoscute în această etapă, inclusiv multe dintre specificațiile sale.