Samsung Galaxy A50 primește actualizarea de securitate din iulie 2021

387
Samsung Galaxy A50 primeste actualizarea de secutitate din iulie 2021
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Majoritatea telefoanelor Samsung planificate pentru patch-ul din iulie l-au primit deja – dar nu toate încă. Unul dintre dispozitivele care se afla încă în sala de așteptare este Galaxy A50. Acum compania a lansat actualizarea din iulie 2021 pentru acest excelent smartphone mid-range: Samsung Galaxy A50.

Actualizarea nu este foarte mare, ocupă un spațiu de memorie de peste 153MB. Noua actualizare de securitate pentru Samsung Galaxy A50 vine cu versiunea de firmware A505FNXXS9CUF1. A fost lansată deja în mai multe țări din Europa, printre care Austria, Germania, România, Belgia și Olanda. Pentru cei care nu știu „A505FN” este numărul de model. Vedeți pe I❤️Samsung cum se citește o versiune de firmware pentru dispozitivele Samsung!

Patch-ul de securitate din iulie pentru Samsung Galaxy A50

În jurnalul jurnalul de schimbări se menționează doar că securitatea dispozitivului este îmbunătățită. După instalare primiți patch-ul de securitate din iulie 2021. Știm că acesta conține 41 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android în sine. Opt soluții suplimentare pot rezolva potențiale găuri de securitate din software-ul proprietar Samsung. Dintre toate îmbunătățirile, mai multe au același obiectiv: îmbunătățirea securității conexiunii Bluetooth. În plus, aplicația Mesaje este, de asemenea, îmbunătățită.

Samsung Galaxy A50 a fost lansat în 25 februarie 2019 cu disponibilitate din 18 martie. Smartphone-ul are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) și procesorul Samsung Exynos 9610 (10nm). Are 4 / 6GB de memorie RAM și 64 / 128GB stocare. În departamentul foto are triple-camera la spate și o camera selfie de 25MP. Telefonul are o baterie de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy A50!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Publică știri de ultimă oră, review-uri și despre tot ce are legătură cu Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Actualizarea este lansată prin Over The Air pentru toate modelele Galaxy A50 vândute în majoritatea țărilor din Europa. Nu contează dacă aveți un model blocat sau nu în rețea, actualizarea a fost lansată pentru toate modelele, conform GalaxyClub. Puteți aștepta ca dispozitivul să vă anunțe printr-o notificare sau dacă nu aveți răbdare verificați manual. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.