Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din noiembrie

421
Samsung Galaxy A52 primeste actualizare de securitate din noiembrie
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a început acum lansarea stabilă a One UI 4 bazat pe Android 12 pentru unele din telefoanele sale emblematice. Și, deși seria Galaxy A nu este încă la rând, primele semne indică o lansare destul de rapidă. Samsung Galaxy A52 5G și Galaxy A52s pot primi upgrade-ul la începutul anului 2022. Dar până atunci primim actualizările de securitate obișnuite, acum patch-ul din noiembrie.

Actualizarea Samsung din noiembrie ajunge acum și la modele Galaxy A52. Primul care a primit actualizarea este Galaxy A52 5G. A urmat apoi Galaxy A52 4G și Samsung Galaxy A52s, conform GalaxyClub. Aceste smartphone-uri de gamă medie au fost lansate la începutul acestui an și au primit corecții de securitate în fiecare lună. Acum smartphone-urile au început să primească noi actualizări pe câteva piețe, iar actualizarea s-ar putea extinde în mai multe țări în următoarele zile.

Samsung Galaxy A52 5G, A52 și A52s primesc patch-ul de securitate din noiembrie

Versiunea de firmware este A526BXXU1AUJ7 și vine sub forma unei descărcări de 250,58 MB. În timp ce primul „U” din versiunea de firmware indică faptul că se întâmplă mai mult decât instalarea unui nou patch de securitate, lista de modificări este scurtă: „Securitatea dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”.

Actualizarea de securitate din noiembrie, spune Samsung, poate include, dar nu este limitată la: îmbunătățirea stabilității dispozitivului și remedierea erorilor; funcționalități noi sau funcții avansate; și alte îmbunătățiri ale performanțelor. Actualizarea din noiembrie pentru Samsung Galaxy A52 5G a fost lansată și în România, pentru telefoanele libere de rețea. Samsung Galaxy A52 5G este în topul celor mai bune telefoane Samsung din 2021.

O actualizare de securitate este orientată în primul rând spre îmbunătățirea securității și remedierea erorilor. Aceste actualizări nu includ funcții pe care le puteți observa în utilizarea zilnică, dar sunt foarte importante pentru protecția și stabilitatea telefonului.

Mai concret, actualizarea din noiembrie pentru modelele Galaxy A52 rezolvă aproximativ 25 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android. Pentru software-ul Samsung One UI, există alte 13 remedieri. Printre altele, acestea închid o scurgere care face posibilă citirea numărului de serie al telefonului fără a-l debloca.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A52 4G are versiunea de firmware A525FXXU4AUJ2 și a fost lansată în Ucraina și Vietnam. În țările din America Latină precum Columbia, Guatemala, Mexic și Paraguay, actualizarea are versiunea de firmware A525MUBU4AUJ3. Cea mai nouă actualizare de securitate pentru Galaxy A52s 5G poartă versiunea de firmware A528BXXS1AUK7 în Peru. În perioada următoare actualizarea va ajunge și pe telefoanele Galaxy A52 din alte țări.