Samsung Galaxy A53 5G – toate culorile și noi informații

563
Samsung Galaxy A53 toate culorile si noi informatii
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe lângă seria Galaxy S22, Samsung va lansa în curând și noile ediții ale telefoanele sale din seria Galaxy A. Cu Samsung Galaxy A53 5G, modelul de succes mid-range Galaxy A5x primește un succesor. Avem acum mai multe poze oficiale și câteva date tehnice în avans.

Samsung Galaxy A53 este succesorul celui mai de succes smartphone Samsung în ceea ce privește numărul de unități de ani de zile. Există acum cu noul model câteva îmbunătățiri subtile, dar, ca de obicei, nimic major, conform WinFuture. Așa că Samsung are grijă ca volumul mare de vânzări al acestui modele să crească și adaptează din nou un pic designul. Ca înainte, există o tehnologie solidă de gamă medie combinată cu un design plăcut. Carcasa este realizată în întregime din plastic și va veni cu o ramă puțin mai groasă în comparație cu modelele de top din seria Galaxy S22. Camera frontală este din nou situată într-un orificiu circular în centru, sub marginea superioară a afișajului.

Pe spate, Samsung Galaxy A53 are practic același aspect ca predecesorul Galaxy A52 5G. Este aici o mică excepție, Samsung a modernizat limbajul de design în jurul modulului camerei și a făcut tranzițiile mai netede. Din nou, patru camere sunt instalate pe spate în același modul foto dreptunghiular. Galaxy A53 5G va fi disponibil în alb, albastru, negru și portocaliu/piersică.

Samsung Galaxy A53 5G cu procesor Samsung Exynos 1200

O cameră principală de 64MP este combinată cu una cu unghi ultr-larg de 12 megapixeli. Există, de asemenea, încă două camere de 5MP, una pentru efecte de adâncime și una pentru fotografii macro. Camera frontală oferă din nou o rezoluție de 32MP pentru fotografii selfie foarte bune și apeluri video de calitate.

Hertzul (Hz) în română herț, este unitatea de măsură pentru frecvență în Sistemul Internațional. Numele Hertz a fost dat în 1960 cinstea fizicianului german Heinrich Hertz care a avut importante contribuții în electromagnetism.

Ecranul AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) oferă o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli și rata de reîmprospătare de 120 Herți. Pe spate, Samsung Galaxy A53 are practic același aspect ca și predecesorul Galaxy A52 5G. Este o mică excepție, Samsung a modernizat limbajul de design în jurul modulului camerei și a făcut tranzițiile mai netede. Din nou, patru camere sunt la spate, precum și un cititor de amprentă in-display. Sub capotă se află noul procesor Exynos 1200. Până acum au fost informații despre un procesor Qualcomm, dar vom vedea cum vor evolua lucrurile.

Există diferite configurații de memorie RAM și memorie internă, astfel că unele modele vor veni probabil cu 6GB de RAM, iar altele cu 8GB, în funcție de țară și regiune. Stocarea pornește le de la 128GB și poate fi extinsă opțional cu până la 1TB printr-un slot pentru card micro-SD.

Bateria lui Samsung Galaxy A53 5G este dimensionată generos cu 5.000mAh. Ne așteptăm la o încărcare rapidă cu până la 25W. Cu o greutate de 189 grame și o grosime de 8,1 milimetri, Galaxy A53 5G este relativ ușor și subțire pentru dimensiunea sa, pentru care trebuie să le mulțumim materialelor folosite. Pe lângă modemul 5G, transmisia se face și prin Bluetooth 5.x, WLAN și NFC.