Samsung Galaxy A53 și Galaxy A33 pot fi lansate în orice moment!

256
Samsung Galaxy A53 si Galaxy A33 pot fi lansate
Sursa Foto: letsgodigital.org

Acum că Samsung a lansat o serie emblematică nouă: Samsung Galaxy S22, sunt informații că Samsung Galaxy A53 și Galaxy A33 sunt și ele foarte aproape de lansare. Informațiile sunt din sursă sigură, dat acest lucru se va adeveri doar când cele două modele vor deveni oficiale.

Conform AndroidHeadlines, acest lucru se bazează pe informații provenite de la LetsGoDigital, site care a publicat recent randări realizate de Technizio Concept și publicate pe YouTube. Seria Galaxy A a fost de bază pentru vânzările Samsung în ultimii ani. Iar continuarea la Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A53 a apărut în mai multe materiale promoționale pentru seria Galaxy S22 și seria Galaxy Tab S8. Mai exact, Cu Galaxy A53 se poate conecta cu noile smartphone-uri și tablete prin USB-C.

Galaxy A53 este un telefon accesibil cu multe specificații excelente. Va fi urmașul modelelor Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A52S, excelente și ele. Desigur despre Samsung Galaxy A53 și Galaxy A33 nu avem chiar toate informațiile despre ceea ce pot. Dar Galaxy A53 pare să vină cu schimbări demne de remarcat pentru un smartphone mid-range.

Samsung Galaxy A53 și Galaxy A33, la ce ne așteptăm

Despre Samsung Galaxy A53 și Galaxy A33 au fost informații, mai multe despre A53. O schimbare importantă la Galaxy A53 este renunțarea la mufa pentru căști. Știm că smartphone-ul va avea un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,51 cm) și rezoluția FHD+. Ecranul Super AMOLED va ave un senzor de amprente in-display și rata de actualizare de 120Hz. Smartphone-ul va fi, de asemenea, ambalat într-o carcasă care este certificată IP67 pentru rezistență la apă și praf.

IP67 – IP înseamnă Ingress Protection. Numărul 6 înseamnă că smartphone-ul este protejat total contra pătrunderii prafului. Numărul 7 înseamnă că telefonul rezistă la scufundare în apă până la 1 metru adâncime maxim 30 de minute.

În schimb, camerele din față și din spate nu se vor schimba prea mult față de Galaxy A52. Snapper-ul pentru selfie va fi un senzor de 32MP într-un orificiu central sus pe ecran. Pe spate va avea patru camere, una principală de 64MP, una cu unghi ultra-larg de 21MP, una macro de 5 megapixeli și una de adâncime de 5MP.

Samsung este de așteptat să ofere variante de 6GB și 8GB de memorie RAM. Spațiu de stocare va fi de 128GB sau 256GB cu posibilitatea extinderii printr-un card micro-SD. În plus, Samsung Galaxy A53 și Galaxy A33 se vor livra doar într-o configurație 5G. Posibil ca Galaxy A33 să vină și în 4G. Modele actuale Galaxy A52 au venit cu suport 4 sau 5G în funcție de varianta achiziționată.

Un accent reînnoit pe durata de viață a bateriei va fi, de asemenea, în joc. Samsung optează pentru o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de până la 25W pentru Galaxy A53.