Samsung Galaxy A8 (2018) primește patch-uri de securitate lunar

341
Samsung Galaxy A8 primeste patch de securitate lunar
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Dispozitivele de nivel mediu nu primesc de obicei la fel de multe actualizări și patch-uri de securitate ca dispozitivele emblematice. Așa că atunci când primesc ceva mai multe, este o surpriză plăcută pentru utilizatori. Acum proprietarii de Samsung Galaxy A8 (2018) au primit un astfel de cadou.

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească patch-ul de securitate din septembrie la doar câteva săptămâni după ce a primit și actualizările din iunie și august. Nu pare să existe nicio caracteristică nouă care vine odată cu această actualizare, cel puțin în acest moment. Dar pentru toată lumea a primi patch-uri de securitate mai des decât era programat este deja foarte bine. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy A8 (2018)!

Galaxy A8 (2018) Enterprise Edition ar trebui să primească doar o actualizare trimestrială de securitate. În același timp modelul non-enterprise o primește de obicei la fiecare șase luni, conform AndroidCommunity. Nu știm dacă acest program s-a schimbat, deoarece ambele primesc actualizarea de securitate pentru luna septembrie. Acest lucru se întâmplă la doar câteva săptămâni după ce au primit deja actualizarea din iunie și august, omițând cea din iulie.

O noul actualizare de securitate pentru Samsung Galaxy A8 (2018)

Este posibil ca patch-ul de securitate din septembrie să abordeze unele probleme critice nerezolvate cu ultima actualizare. Este foarte posibil ca aceste probleme nu poată suferi amânare până la următoarea actualizare programată. Ceea ce știm este că versiunea de firmware A530FXXSLCUH5 a început să fie lansată în America de Sud, în special în Columbia. Acest lucru ar trebui să se extindă și pe alte piețe în următoarele săptămâni. Nu există funcții și îmbunătățiri noi cu această actualizare, ci doar patch-ul de securitate.

Columbia este al doilea stat ca mărime din America de Sud în ceea ce privește populația. Numele țării vine de la Cristofor Columb. Spaniola este limba oficială din Columbia, pe lângă peste 70 de limbi regionale care sunt vorbite.

Dispozitivele Samsung sunt garantate până la trei ani de actualizări ale sistemului de operare și patru ani de actualizări de securitate. Astfel Samsung Galaxy A8 (2018) se apropie de data de încheiere a actualizărilor. Uniunea Europeană și în special Germania, se luptă ca producătorii de mobile extindă la cinci ani suportul tehnic și reparațiile. Germania vrea ca acest suport să fie de șapte ani! Acest lucru ar putea obliga Samsung, dar și alte companii, să extindă acest suport în cele din urmă la nivel global.

Deocamdată, dacă aveți un Samsung Galaxy A8 (2018) cu numărul de model SM-A530F, bucurați-vă de noua actualizare din septembrie. Va ajunge în scurt timp și în România. Puteți verifica dacă este deja disponibilă accesând secțiunea Setări și Actualizare software.