Samsung Galaxy A82 5G cu Snapdragon 860 apare pe Google Play Console

658
Samsung Galaxy A82 cu Snapdragon 860 apare pe Google Play Console
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung pare să se pregătească pentru lansarea unui nou smartphone Galaxy numit Galaxy A82 5G. Au fost mai multe de scurgeri și zvonuri despre acest smartphone și a apărut pe mai multe site-uri de certificare. Acum, conform MySmartPrice, Galaxy A82 5G a fost văzut pe Google Play Console. De aici avem confirmarea că se va numi Samsung Galaxy A82 5G. Acum, datorită Google Play Console, aflăm mai multe informații despre acest nou smartphone Samsung.

Samsung Galaxy A82 5G este listat pe Consola Google Play cu numele de cod „a82xq” și numărul de model SM-A826S. Site-ul de certificare a confirmat că receptorul va fi alimentat de Qualcomm Snapdragon 860 (de fapt 855+). Alături de procesorul Qualcomm există și 8GB de memorie RAM.

Samsung Galaxy A82 5G fără modul de camere rotativ

Snapdragon 860 va fi susținut de procesorul grafic GPU Adreno 640 pentru procesarea grafică pe Galaxy S82 5G. Listarea pe Google Play Console sugerează că dispozitivul va avea un ecran AMOLED FHD+ cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o densitate a ecranului de 450ppi. Dacă Samsung Galaxy A80 avea o cameră rotativă, Galaxy A82 5G nu va veni cu una.

Smartphone-ul Samsung rulează pe sistemul de operare Android 11 și, cel mai probabil, interfața Samsung One UI 3.1. De asemenea, Consola Google Play a distribuit și o imagine a viitorului telefon Galaxy A82 5G. Din ce vedem acolo, ecranul va avea o gaură centrală pentru a găzdui senzorul camerei pentru selfie-uri și apeluri video.

Pe Google Play Console dezvoltatorii își încarcă versiuni ale aplicațiilor pentru a fi examinate de Google, înainte de a fi lansate publicului. Este în interesul Google ca dezvoltatorii să aleagă Android ca platformă pentru aplicația lor.

A82 5G cu numele Galaxy A Quantum 2 va ajunge în Coreea

Mergând pe informațiile anterioare, Galaxy A82 5G poate costa între 550 și 600 de euro. Cu toate acestea, compania Samsung nu a făcut încă nicio remarcă asupra prețului. Telefonul a fost, de asemenea, reperat pe Geekbench, unde a reușit să obțină 755 și 2.630 de puncte în testele single-core și multi-core.

Alte zvonuri anterioare au dezvăluit că telefonul va avea o cameră principală Sony IMX686 de 64MP și compatibilitate Bluetooth 5.0. Ne putem aștepta ca Galaxy A82 5G să fie numite Samsung Galaxy A Quantum 2 pe piața sud-coreeană. Versiunea Quantum a telefonului din Coreea ar trebui să vină cu cip QRNG (Quantum Random Number Generator) pentru securitate sporită.

Până în prezent, Samsung nu a dezvăluit încă nicio dată specifică de lansare sau informații despre smartphone.