Lansarea laptopului Samsung Galaxy Book Go este foarte aproape

645
Lansarea laptopului Samsung Galaxy Book Go este foarte aproape
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung lucrează la mai multe laptopuri noi, iar unele caracteristici ale acestora au fost deja dezvăluite. Știm și data lansării acestor noi laptopuri, 28 aprilie la Galaxy Unpacked, primul eveniment de acest fel pentru PC-uri. Samsung Galaxy Galaxy Pro va fi primul laptop cu Windows 10 al companiei cu un display Super AMOLED. În același timp Samsung Galaxy Book Go ar putea fi primul laptop Samsung cu un procesor de nouă generație Snapdragon. Galaxy Book Go a primit acum certificarea FCC.

În decembrie 2020, Samsung a înregistrat denumirea Book Go la Oficiul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene (EUIPO). Galaxy Book Go (cu numărul de model NP340XLA și NP345XLA) a certificat până acum de Bluetooth SIG și FCC. Urmărind documentele de certificare, viitorul laptop bazat pe ARM de la Samsung are Wi-Fi dual-band b / g / n / ac, Bluetooth 5.1, LTE și încărcare de 34,5W.

Conform informațiilor anterioare, Galaxy Book Go va avea un afișaj de 14 inch (35,56 centimetri). Va avea rezoluție Full HD, Windows 10 Home OS și procesor Snapdragon 7c / Snapdragon 8cx de nouă generație. Vor fi la bord 4 / 6GB de RAM, 128 / 256 GB stocare și un slot pentru card micro-SD.

Samsung Galaxy Book Go cu un procesor nou și mai rapid

Se zvonește că noua generație a procesorului Qualcomm Snapdragon 8cx va avea un procesor cu 10% mai rapid și un GPU cu 54% mai rapid în comparație cu procesorul Intel Core i5 (1035G4) de a 10-a generație. Acest procesor Snapdragon aduce conectivitate LTE, Wi-Fi și Bluetooth integrată, precum și o eficiență energetică mult mai mare, conform SamMobile. Ne așteptăm ca laptopul să aibă o tastatură iluminată din spate, difuzoare stereo, un trackpad mare și porturi USB Tip-C.

Primul set de laptopuri Samsung pentru acest an a fost Galaxy Chromebook 2, Galaxy Book Flex 2 și Notebook Plus 2. Acestea au fost lansate de Samsung la sfârșitul anului trecut. Se așteaptă ca Galaxy Book Go și Galaxy Book Pro să fie lansate în 28 aprilie, Samsung anunțând deja evenimentul Galaxy Unpacked. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune laptopuri Samsung din 2021!

Primul laptop a fost Epson HX-20, brevetat în iulie 1980. Avea 1,6 kg și un ecran LCD de 120 × 32 pixeli. Durata de viață a bateriei a fost de aproximativ 50 de ore. A avut un preț de 795 USD, echivalentul azi a 2.000 de dolari.

Pe lângă Galaxy Book Go și Book Pro, Samsung lucrează și la Galaxy Book Pro 360, cu un design 2-în-1. Acest model special ar trebui să fie disponibil în două dimensiuni – 13,3 inch și 15,6 inch. Sub capotă, Book Pro 360 ar putea fi livrat cu procesoare Intel Core i5 și i7 de a 11-a generație. Galaxy Book Pro 360 ar trebui să fie disponibil în modele Wi-Fi și 5G la lansare. Din câte știm în acest moment, laptopul va avea opțiuni de culoare bleumarin și auriu.