Acasă Stiri Samsung Galaxy Buds 2: data lansării, preț, design și altele

Samsung Galaxy Buds 2: data lansării, preț, design și altele

Gama de căști fără fir Samsung include deja pe Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro. Acestora li se va alătura în curând noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2. Au fost mai multe zvonuri despre aceste noi căști Samsung și avem deja câteva informații despre ele. Deci, la ce să ne așteptăm de la următoarele căști fără fir Samsung Galaxy Buds 2?

După cum sugerează și numele, acestea ar trebui să fie o continuare adecvată a căștilor Galaxy Buds originale, cu tot ceea ce presupune acest lucru. Deci, ce știm până acuma despre Samsung Galaxy Buds 2? Care este data preconizată de lansare a noilor muguri? Ce preț vor avea noile căști Samsung? Și unde se vor situa între căștile Galaxy Buds de până acum? Încercăm să răspundem mai jos la aceste întrebări.

Despre Samsung Galaxy Buds 2 știm că au numărul de model SM-R177. Noile căști wireless vor apărea inițial în patru variante de culoare: verde, negru, alb și violet. Si, cam atât știm despre viitoarele căști Samsung.

Lansare în acestă vară pentru Samsung Galaxy Buds 2

Acum trecem la cel mai așteptat lucru: data lansării. Potrivit site-ului Whathifi, data lansării căștilor Galaxy Buds 2 este stabilită pentru această vară, cel mai probabil în iulie sau august. Au fost zvonuri despre o lansare la același eveniment Galaxy Unpacked cu Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Foarte bine pot fi lansate alături de următorul telefon dedicate fanilor: Samsung Galaxy S21 FE.

Un fan sau pasionat, entuziast, este o persoană care manifestă un interes sau o admirație puternică pentru ceva sau pentru cineva. Merriam-Webster, dicționarul Oxford și alte surse definesc „fan” ca o versiune scurtată a cuvântului fanatic.

Samsung a lansat anterior două perechi de căști wireless în luna august. Samsung Galaxy Buds original (în august 2019) și Samsung Galaxy Buds Live (în august 2020). Vedeți mai jos datele precedente de lansare pentru căștile Galaxy Buds.

  • Samsung Galaxy Buds: august 2019
  • Samsung Galaxy Buds+: mai 2020
  • Samsung Galaxy Buds Live: august 2020
  • Samsung Galaxy Buds Pro: ianuarie 2021

Deci, există multe lucruri care să susțină lansarea din august anul acesta. Sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie găzduiește și IFA Berlin 2021. Anul acesta are loc în perioada 3-7 septembrie și va fi o manifestare fizică, cu stricte măsuri de sănătate.

Samsung lansează de obicei noi produse la IFA, în special cele mai recente smartphone-uri Galaxy Note. Însă anul acesta, conform unor declarații Samsung, nu vom avea parte de seria Galaxy Note. Locul preconizatei serii Galaxy Note 21 va fi luat cel mai probabil de cele două telefoane pliabile Fold și Flip și de setul wireless Samsung Galaxy Buds 2.

Ce preț vor avea noile căști Samsung

Conform mai multor informații, Samsung va merge în continuare pe același tip de design, posibil cu mici ajustări. Samsung Galaxy Buds au fost lansate cu un preț inițial de ~160 euro, undeva în mijlocul pieței căștilor fără fir. Dar fără ANC și un sunet cu mai puține detalii, la acea data au existat alte opțiuni mai bune pentru aceeași bani.

Samsung speră fără îndoială să schimbe acest lucru odată cu Samsung Galaxy Buds 2. Dacă poate oferi un sunet îmbunătățit și un set de funcții modernizate, ar putea fi justificat să ceri ceva mai mult pentru Buds 2. De exemplu Apple AirPod-urile de a doua generație costă aproximativ 185 de euro și sunt foarte bune. Cum Samsung este un real concurent al Apple în materie de dispozitive mobile și accesorii, vrem noile căști Samsung măcar la nivelul Apple.

Ca atare, probabil că Samsung va cere 195 de euro pentru Galaxy Buds 2. În acest fel va fi poziționat sub Galaxy Buds Pro mai premium, care costă ~250 de euro. Dar acestea sunt speculații noastre, prețul final va fi stabilit de Samsung.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Stiri

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...

Prețurile monitoarelor de jocuri Samsung Odyssey G3, G5 și Odyssey G7

Samsung a lansat de două zile patru noi monitoare de jocuri din seria Odyssey 2021, dar nu a dat informații despre preț...

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu...

Samsung va prezenta noul Wear OS la MWC 2021 pe 28 iunie

Într-un tweet, gigantul tehnologic și-a confirmat planurile de a debuta practic noua „experiență Galaxy” - alături de o imagine care sugerează că...