Căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro primesc o mică actualizare

215
Samsung Galaxy Buds 2 Pro
Sursă foto: cnn

Cea mai recentă pereche de căști TWS (True Wireless Stereo) Galaxy Buds 2 Pro primesc o nouă actualizare de software. Este o actualizare relativ minoră, cu o dimensiune de descărcare mai mică de 6MB. Lansat cu numărul de versiune R510XXU0AVK3, noul pachet software conține unele optimizări de stabilitate și fiabilitate pentru un comportament îmbunătățit al dispozitivului. Setul Samsung Galaxy Buds 2 Pro a fost lansat în august alături de Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și seria Galaxy Watch 5.

În afară de optimizări de stabilitate și fiabilitate pentru un comportament îmbunătățit al dispozitivului căștile nu primesc nimic. Jurnalul de modificări oficial al companiei nu menționează nimic altceva, potrivit AndroidHeadlines. Așa că nu căutați funcții sau modificări noi, dar chiar și așa orice actualizare pentru ele este binevenită.

Vă sfătuim să instalați imediat noile actualizări lansate pentru dispozitivele dvs. indiferent că sunt telefoane, tablete, ceasuri inteligente sau căști. Acestea pot rezolva unele probleme de performanță pentru a vă oferi o experiență mai stabilă. Cea mai recentă actualizare pentru Samsung Galaxy Buds 2 Pro a început să fie lansată recent pentru utilizatorii din SUA. Samsung ar trebui să extindă lansarea pe mai multe piețe în următoarea perioadă.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro primesc o nouă actualizare de software

Căștile Galaxy Buds 2 Pro sunt, fără îndoială, cele mai bune căști TWS de la Samsung de până acum. Obțineți ANC destul de eficient cu o calitate excelentă a sunetului. Funcții precum sunetul 360° cu urmărirea capului se adaugă experienței tale muzicale. Apelurile sunt clare și veți obține, de asemenea, o durată de viață solidă a bateriei. Vorbim de până la opt ore de redare cu o singură încărcare, carcasa furnizând 18 ore de redare suplimentară.

Primele căști cu „adevărat wireless” au fost fabricate de către compania japoneză Onkyo în 2015. Căștile Onkio W800BT nu necesitau cablu pentru conectarea la un player media sau la un smartphone. Se conectau la telefon prin Bluetooth.

De la lansarea pe piață, Samsung a lansat două actualizări de software pentru Galaxy Buds 2 Pro, inclusiv aceasta. Prima actualizare a sosit în octombrie cu același jurnal de modificări. Asta înseamnă că noile căști TWS nu au primit nicio caracteristică nouă de când au ajuns pe piață. Are în continuare același set de caracteristici pe care l-ai scos din cutie. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune căști wireless disponibile acum pe piață pentru seria Galaxy S22!

Dacă utilizați Galaxy Buds 2 Pro, ar trebui să primiți o notificare din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul sau tableta conectată atunci când actualizarea este disponibilă. De asemenea, puteți verifica manual actualizările din aplicație. Accesați Setările Earbud și atingeți Actualizare software Earbuds, urmat de Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu există nicio actualizare în așteptare, verificați din nou câteva zile mai târziu sau așteptați notificarea menționată.