Samsung Galaxy Buds 2 actualizate, primesc suport Audio 360

412
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung adaugă noi funcții la produsele sale tot timpul, chiar și la ani după ce au fost lansate pe piață. Nu este cazul căștilor Galaxy Buds 2, au fost lansate mai recent, dar este bine să știi că produsul Samsung pe care l-ai cumpărat va fi susținut mult timp. Acum noua actualizare pentru Samsung Galaxy Buds 2 adaugă suport audio 360 și îmbunătățiri ale calității apelurilor.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 TWS (true wireless) primesc o nouă actualizare de software. Este o actualizare relativ mică, dar aduce o caracteristică importantă pe care am ratat-o pe acest dispozitiv. Galaxy Buds 2 primește funcția 360 Audio. De asemenea, este îmbunătățită și calitatea apelurilor. Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Buds 2 ocupă un spațiu de memorie de 3MB și vine cu versiunea de firmware R177XXU0AVC8. Actualizarea este deja disponibil în mai multe părți ale lumii, inclusiv în România.

Caracteristica Audio 360 a fost introdusă cu Galaxy Buds Pro la începutul anului trecut. 360 Audio ajustează direcția sunetului în funcție de mișcările capului, permițând o experiență de sunet captivantă. Această caracteristică funcționează cel mai bine cu fișierele audio create pentru 360 de grade.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Caracteristica Audio 360 ajunge la Samsung Galaxy Buds 2

Deși Galaxy Buds 2 s-a lansat mult după Galaxy Buds Pro, Buds nu avea funcția Audio de 360 de grade din cutie. Ne așteptam ca Samsung să introducă funcția cu o actualizare de software. Compania Samsung a făcut acum acest lucru, deși puțin mai târziu decât ne așteptam.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 tocmai au primit o nouă actualizare care le pune la egalitate cu setul wireless mult mai scump Galaxy Buds Pro, cel puțin pe un front: caracteristici audio suplimentare. Conform PhoneArena, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Buds 2 adaugă suport pentru Audio 360, o caracteristică care a fost disponibilă pentru utilizatorii Galaxy Buds Pro de când aceste căști au fost lansate pe piață.

Nathaniel Baldwin este considerat inventatorul căștilor (1910). Primele căști au fost făcute de acesta manual în bucătărie. Cei mai mari producătorii de căști audio sunt AKG, Bang & Olufsen, Beats, Bose, JBL, Philips, Pioneer, Sennheiser, Sony și Yamaha.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 primește, de asemenea, câteva îmbunătățiri suplimentare cu cea mai recentă actualizare. Jurnalul de modificări menționează îmbunătățiri ale calității audio în timpul apelurilor, dar nu oferă multe detalii. Noul pachet software aduce, de asemenea, îmbunătățiri la conexiunea Bluetooth și stabilitatea generală a dispozitivului. Acest lucru ar trebui să permită o experiență de utilizator mai bună și probleme de conectivitate mai mici.

Aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat ar trebui să te anunțe cu privire la actualizare când este disponibilă. De asemenea, poți verifica manual actualizările navigând la Setări Earbuds -> Actualizare software Earbuds. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, verificați din nou mai târziu.